Merii58 Kızlar 38 haftalık olcam bir gün sonra doktorum kantoron yağıyla perine masajı yapmamı önerdi ama kendime nası yapıcam yapan var mı
matmazellayy Merii58 kuzenim yapmıştı çok faydasını gördü bir bacağını bir yere atıp destek al oturur pozisyonda ol rahat yapabilirsin
Merii58 matmazellayy tek elle mi yapıyodu acaba internetten bakıyorum iki elle gösteriyo iki baş parmakla ama göbekle çok zor onu yapmak ya birazda içeri sokmak gerekiyo sanırım
Ahsen_ahsen Ben de ilk gebeliğimde yapmıştım ve çok faydasını gördüm. İnternette görselli anlatım var ben oradan bakmıştım. Sağlıkla kavuşsun inşallah bebeğinize
Merii58 Ahsen_ahsen çok teşekkür ederim , ya imtermetten bakıyorum ama kendi kendime nası yapıcam onu kesitremiyorum göbekten dolayı
Ahsen_ahsen Dnmzzeda inan 3 yıldan fazla oldu pek hatırımda değil yanlış yönlendirmek istemem ama 36dan sonra başladım diye hatırlıyorum. Siz yinede İnternetten araştırın daha iyi anlatır orada 😊
Merii58 170420 evet ilk gebelik kesisiz doğum için falan çok faydası oluyomyş bilmiyorum ki ikinci için şeyi olur mu
Ahsen_ahsen SumeyyeTpl baş parmakların ile vajinanın perine bölgesine zeytin yağı ile masaj yapıyorsunuz. Çok içine değil elbette, acımıyor zaten.