dilekk11 Aslidemir2334 bu arada Mert Alp adında Bi çocuğun çok hareketli olduğunu duydum arkadaşımdan. Başka bir arkadaşımın da yeğeni Mert var o çok uysaldı dedi. Bence aileye göre değişiyor. Her halükarda erkek çocuk enerjik olacaktık ama sağlıklı ve normal olanı bu değil mi 😊
amayinedeiyiilerledim Aslidemir2334 Mertcan diye bir öğrencim vardı. Çok zeki ve hareketli bir çocuktu. Özgüveni yüksek, konuşkan bir öğrenciydi.
Papatya123_ Eğer yanına bi isim koyacaksınız ona göre de değişebiliyor . Eşimin kardeşinin adı Salih Mert : sakin normal bi yapıya sahip bence . Biraz burç biraz aile ye göre de değişebiliyor
Mervepera Aslidemir2334 benim kocam 🤣 Çocukken sakin yapıdaymıs kaynanamın hiç şikayeti yok o konuda uykuya düşkün evine ailesine düşkün biri yemek yemeğe bayılır hayat felsefesi gibi vicdanlı aynı zamanda tabi isimle olmuyor tek karakter de önemli canım🤭
Asabiyimben Aslidemir2334 görümcemin oğlu mert ali. İnanılmaz hareketli uyanık sinsi kıskanç bi çocuk kınamayım da yarabbi 🤣. Ama görümcem hiç dur sus yapma demediği için çocuk öyle yetişti. Kuzenimin eşi mert can çok efendi saygılı çocuk kesinlikle isimle alakalı değil çocuğun yetiştiği ortama ve doğuştan gelen karakterine bağlı.