akkrn Kızlar ben de fetal dna testi yaptırmayı planlıyorum. Doktor 1 ay sonra gel dedi o zaman 12.hafta da olacağım inşallah ama geç mi olur diye bi düşündüm. Sizler kaçıncı haftanızda yaptıracaksınız?
Temmuzmucizesi26 akkrn hayır geç olmaz dna nın kana karışıp daha iyi belli olması için zaten 12 den aşağı yaptırmayı tavsiye etmiyorlar. Hangi ilde yaşıyorsunuz. Eskişehir e yakınsanız orda araşırma hastanesi ücretsiz yapıyor tavsiye ederim ben yaptırdım
akkrn Temmuzmucizesi26 Teşekkür ederim versiğiniz bilgi için malesef o taraflarda değil 🥲 ücreti göze alıp özelde yaptıracağım
Cansis1 Temmuzmucizesi26 merhabalar bende haftaya cuma gidip yaptıracağım sonucunuz ne zaman çıktı acaba ?
mom-2024 Temmuzmucizesi26 2Li ve 3 lü testleri yapmadan direkt yapıyorlar mı? Dolarla ücret belirlendiği için riskli hastalara mı yapılıyor acaba ? Ona göre gelip orda yaptırır gezip dönerim özele vereceğim parayla 😇
Ozge18 akkrn evet gittim pazartesi tekrar kontrole çağırdı, teşekkür ederim sağlıkla kavuşuruz umarım :) fetal DNA genoks ile görüşmüştüm 10.haftadan itibaren yapıyoruz demişti .
Temmuzmucizesi26 Cansis1 yaklaşık 3 haftda çıktı benim sonucum size zaten numara veriyorlar orayı arayıp çıktı mı çıkmadı mı kontrol ettiriyorsunuz ona göre gidiyorsunuz
akkrn Zyn3434 ya doktor bana neden 12 diyor ben de 10’da yaptırsam keşke 🥲 peki bir şey soracağım bazen bebek geriden geliyor ya, bebeğe göre 10 hafta mı acaba son adet tarihine göre mi hesaplanıyor bi bilginiz var mı
Cansis1 akkrn ben aradım hastaneyi 12. Haftayı doldurunca gelin dediler o yüzden 12+1 de hastanede olacağım
Zyn3434 akkrn son adet tarihine göre 10. Haftada yaptırmıstım. Benim doktorum 10. Haftada anne ve bebegin kanı karısıyor gibi birsey söylemisti ve 10. Haftada yaptırdım 11. Haftada sonuclandı
Cansis1 Kadis07 Eskişehir Osmangazi üniversitesi hastanesi tıbbi genetik bölümü 295 tl ye yapıyor arayıp görüşebilirsiniz
akkrn Semrabaris Hayır canım hastalık riski olup olmadığını %99’a kadar doğru sonuçla çıkartıyor. 2’li 3’lü testlerde doğru sonuç ihtimal yüzdesi çok düşük malesef
Hicran57 Ozge18 kese gördünüz mü acaba bende bugün 5+3 üm pazartesi kese görmeye gideceğiz inşallah. Bu arada doktorunuz ilişkiyi yasakladı mı