Gizemlibiri Arkadaşlar 22’den 55’e çıkmıştı betam Salı günü dün popo üstü düştüm yürüyen merdivenlerden şimdi sancı ve kanama var hafif hafif kan geliyor hastane bişey yapmadı ne yapmam gerekiyor
momofmychildren Gizemlibiri değeriniz düşük olduğu için sağlıksız gebelik düşmenizle alakası olduğunu sanmıyorum muhtemelen kimyasal gebelik yaşıyorsunuz
Yaprakdokumuseverr Gizemlibiri tekrar kan verin devam ediyor olabilir biz burdan hiçbir şey anlayamayız. Eğer devam ediyorsa fitil başlarlar iğne vururlar. Başka hastaneye giderdim ben olsam.
Cigdems Gizemlibiri sağlıklı bebekse hiçbir şey olmaz allahın izniyle. Ama beta 2 katına çıkmış olsada değer düşük belki kimyasal gebeliktir. Bende de böyle oldu 3 katı olup sonra kanamam geldi değer düştü. Başka hastaneye gidin beklemeyin bence
Gizemlibiri momofmychildren yukseldıgını söylediler ama Salı gününden sonra vermedim peki zehirlenme yaşarmıyım
momofmychildren Gizemlibiri zehirlenme yaşamazsiniz ama beta sabit kalır ya da yükselirse sıkıntı olabiliyor kanamanız bitince doktora gidin
Gizemlibiri Yaprakdokumuseverr gittim bende haftasonu ve doktor yok dediler pedini 3 defa degısırsen yoğun kanama olursa o zaman şehir hastanesine git dedi eşimde yok çalısıyot
papatyaolsun Değeriniz artmış ama bir daha kan vermeden anlayamazsınız. Bir daha kan verin ve doktorunuza gidin belki bebek zarar görmüştür hemen müdahale ederler
momofmychildren Gizemlibiri zaten adet sancısı gibi oluyor belki biraz daha şiddetli ve pıhtıli olabilir