Zeyna27 designermom evet dün ki teste göre bugün daha koyu dün verseydim belki daha az çıkacaktı o yüzden umutluydum pazartesi tekrarlarım
gokyuzu777 iremm00 canımm ilişkiden kaç gün sonra öğrenmiştin ilk kan tahlili kacıncı gün verdin? Benim de 1.41 cıktı da bir umut
yilanbasmedusa gokyuzu777 ben de 10. gün bugündü, test ver d di doktorum. 0.94 çıktı. Erken bekle haberleşelim, dedi. Umarım yükselir, yukardaki minicik sayıları görünce ve doktorum öyle deyince sevindim.♥️
iremm00 gokyuzu777 şöyle ki inan hiç hatırlamıyorum sadece 18 i nde kan verdim adet olmadım 0.2 idi 6 gün daha olmadım 1.20 idi 4 gün daha olmayınca 70 idi beta
Altin23 Nisanurh1 hiiiç bozma moralini canım negaitf görmeleri alıştık biz de stres olmayalım ki daha çabuk pozitif görelim Allah en hayırlı zamanda nasip edecektir ☺️
Altin23 Nisanurh1 maalesef kanda yanılma payı yoktur. Beta değeri döllenme başladığı an yükselmeye başlar. 5in üzerinde 10 bile çıksa görünür. Döllenme de ilişkiden sonra 48 saatte olur. Beta değeri kaç çıktı?