Elfthh Tugba_ylcn of bende de var ya eve girmek istemiyorum bunaliyorum kendimde sorun ariyorum sizde de mi öyle eşim de artık yeter diyo🥹
Tugba_ylcn Elfthh evet ben de öyleyim sürekli ya dışarda olmak istiyorum yada.kalabalik içinde evde daraliyorum
Elfthh Tugba_ylcn bende eve gireceğimu düşündükçe içim sklyor bide gece de uyanıyorum bazen uyuyamıyorum daha sinir bozluyo
Tugba_ylcn Elfthh genelde aynı şeyleri yaşıyoruz canim bu sefer stres yapıyorum stres yaptıkça bebeğim etkilenir mi diye korkuyorum çok zor
Elfthh Tugba_ylcn ay canım tamamen aynıyım tamamen bu sfer çocuğa neden böyle yapıyorum diyip daha çok uzuluyorum
Tugba_ylcn Elfthh aynen öyle valla kontrole gidene kdr içim rahat etmiyor umarım etkilenmez bebisler telaslarimizdan
Tugba_ylcn Elfthh Elfthh Instagram hesabin varmı canim aynı şeyleri yaşayınca böyle zamanda insan yoldaş bulmuş gibi seviniyor
Elfthh Semrabaris Tugba_ylcn bende kuzum aynı var var tabi ama yazsamda bulamiyrolar snein varsa ekleyin elif ismim kabul edersin hamile kardeşliği yasarz😁🥰
Tuba0404 Tugba_ylcn 😀😀😀dur bu lelesi bise lolosu var 😀asıl 32 den sonra başlıyor bebişin yeri daralıyor kilo alıyor kemikler batmaya başlıyor tehooo 😀😀Allah yardımcımız olsun sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim
Elfthh Tugba_ylcn ben sordum kuzu etkilemiyor mus hatta bizi dogudktan sonra çocuğa hazirrliyor bile var uyksuuzluk bende seninle aynı şeyi düşünmüştüm etkilemez dedi doktor
Birsen56 Tugba_ylcn yalnız değilsin bende aynı senin gibiyim bu gece oturatak yatmışım bir uyandım heryerim ağrıyo nasıl geçecek bu günler
Boncukk123 Tugba_ylcn 23 haftalığım uzun zamandır var uykusuzluk yarı zamandan sonra artık düşüncelere dalmaya başladım nasıl olacak o nasıl olacak bu nasıl olacak diye 🥹