2prensesannesiiii Kuzeyozum ultrasona göre canım son adet tarihime göre geç döllenme benim 2 hafta son adet tarihimi düzeltti dr normalde 13 ekim ama dr 26 ekim olarak düzeltti
Hatice_70 Kuzeyozum ilk hastaneye gittiğinde son âdet tarihinden hesapliyorlar fakat bebeği gorduklerinde kalp atışını fln dinledikten sonra düzene giriyor ve sana diyor ki bundn sonra geldiğinde son adet tarihim bu diyeceksin (çoğu kişiye böyle yapılıyor) bende dahil
Melisdila Kuzeyozum ben adet bittikten sonra ki hafta hesaplıyorum ultrasonayla aynı çıkıyor ama adet başına hesaplayınca bebeğim geride kalıyor haftası
Kuzeyozum cerenyildirim son adet tarihinin ilk gününe göre hesaplıyor doktorum 37 haftalık oluyorum, bir yanlışlık olamaz dimi çünkü bebeğin tüm ölçüşeri 34-35
Feyza1906 Kuzeyozum geç döllenme olabiliyor son adet tarihime göre bakmislardi crl ölçüldüğünde bebeğin boyuna göre bir hafta geriden geliyor adet tarihin sorulduğunda 1 hafta ekleyerek söyle dedi doktorum
HZYA HZYA bilmiyorum yanlış yönlendirmek istemem hiç ama ben mesela son adetim de bekardım ama bebeğim haftasıyla uyumlu doktorum 2 haftalık sapma payıyla hesaplandığını açıklamıştı bana bence doktoruna açıkça anlat endişeni
Hatice_70 2prensesannesiiii aynen bu şekilde oluyor benim son adet tarihimde ben daha bekardim doktor bebek şukadar haftalık diyordu bende nasıl öyle bişey olsn ben ozmn daha bekardim diyordum😂😂 sonra düzene girdi
Melisdila Kuzeyozum dogumu son haftalarda kilo iyise sezaryan zaten 37 den sonra bebekte skıntı olmadık sürece beklerim