3438FG br2023 Ayyy ona bende ağlamıştım. Artık en çok beni sevmiceksin demi diye saçma şekilde hahahaha 😂😂
br2023 3438FG bişi yapsam bebeği düşürceksin fln da diyor gelde delirme🤦🏻♀️bide bizi anlamayıp gülmesine de deliriyorm
Cansuutas19 3438FG arabada yolculuk yaparken Ali Cabbar şarkısı çıktı radyoda Ali Cabbar için ağladım
Hilalaktscbk Cansuutas19 Oğlum olacak. Hani Kofn ve Simgenin yakışıklı şarkısı var ya o şarkıyı ilk duyduğumdan beri oğlumu düşünüyorum yakışıklı hani sen diye şarkıya girdikleri an ağlamaya başlıyorum ama böyle burnumun direği falan sızlıyor ya nedir bu 😂😂😂
Cansuutas19 3438FG 🤣 evet çok üzüldüm o ara Ali Cabbar a şimdi bende diyorum Bi şarkı sadece niye ağladım diye🤣🤣
Miracleee 3438FG çok acıktığım için ağlamıştım. Pek fazla Yemek yapamadım da ilk 3 ay. dışarıdan söylemişti eşim mecbur 😁
mombarbie_ 3438FG cicekci önünden geçtik ay çiçekler ne güzelmiş dedim sonra ağlamaya başladım insan Bi çiçek alır ya papatya istiyorum diye 😅
Fatmac 3438FG park yatak için nevresim takımı bakıyordum eşime gösterdim. İlgilenmedi. Saatlerce hıçkıra hıçkıra ağlamıştım 😅
3438FG Cansuutas19 Öyle oluyor zaten yaa 😂😂 Bende ne alaka Pttde ağlamak. Adamlar öncelik verse suç vermese suç 😂😂
mombarbie_ 3438FG şok olmayı geç yolun ortasında rezil olduk 😅 göz yaşlarımı durdurmaya çalışıyorum durmuyorda 😅
Cerenglr O kadar çok ağlıyorum ki en komiği en saçması neydi hatırlayamadım 😅 şey çok oluyo bende hüngür hüngür ağlarken birden kahkaha atmaya başlıyorum daha gece böyle bir şey yaşadım. Gördüğüm en ufak duygusal şey ya da düşündüğüm ağlamama sebep 😅
Aydaneski Bebeğimin ilk tekmelerini hissettigimde 9 ay nasil tek başına karnimda duracak canı sıkılır diye ağlamıştım 🤣
Tugcesa 3438FG arkadaşıma bebek ayakkabısı fotoğrafı atmıştım o da knka daha çok var seninkinin doğmasına demişti (2aylık hamileydim)telefonu yüzüne kapatıp saatlerce hıçkıra hıçkıra ağladım eşimin omzunda 😅 eşimde o bekar o ne anlar karıcım diye teselli ediyodu şimdi hatırladıkca gülüyoruz Şimdi 9haftalıgız mide bulantılarından başka bı şey görmüyo gözüm 😔😔