3438FG ilkaaay Ahhh gece gece çok üzdün beni. Başın sağolsun. Rabbim sağ Salim sağlıkla bebeğine kavuşmayı nasip etsin. 💐
nurcan05 Hamile değilim galiba kendimi tuhaf hissettim hiç ağlamadım olmadık şeye ağladığım şeyler normalde de ağladığım şeylerdi hamile olmadan önce 🤣🤣
3438FG nurcan05 Hamilelik herkeste farklılık gösteriyor işte. İnanın birden geliyor o ağlama hissi. Hani siz bile neden ağladığınızı bilmiyorsunuz 🤷🏻♀️🤦🏻♀️
25merve Cansuu34 ayyy benimde eşim her akşam arar bişey lazım mı diye genelde sadece ekmek isterim bir gün aramadı evde ekmek vardı ama sabaha yetmezdi almadan gelmiş sabaha ekmek kalmıcak neden ekmek almadan geldin diye çok ağlamıştım 1-2 saat sonra çıkıp ekmek alıp gelmişti 🤣
Cansuu34 25merve sanki sabah gidip ekmek almak çok zor birşeymis gibi ve bakkal hemen karsimizdaydi 5 yaşına geldi oğlum ama hala alışkanlık kaldı eşimde korkudan akşamdan alır sabah ekmeğimi 🤣🤣
carpediemm1 Canım jelibon istemişti eşime gelirken alır mısın dedim sağlıksız diye almamış o yüzden ağlamıştım😂🫠
ttazeannee 3438FG Tetanoz aşısı oldum ve kolum çok ağrıyordu. Eşime çocuğumuz da aşı olacak ya onun da kolu çok ağrırsa canı acırsa diye ağlamıştım hüngür hüngür 😢Analık….
2bebekannesi3542 3438FG Bugün bir haberde KYK kız yurdunda kızların yemekler kötü, yemekhane uzak 7de yemek bitiyor ac kalıyoruz diye şikayet edisine agladım. Neler çekmiştim okurken diye 😇
Jasminegms 3438FG yemek tuzlu oldugu için saatlerce ağlamıştım bide bebeğe isim bulamadığım için ama abartı bir ağlamaydı
xhbgns 3438FG İstediğim gibi ev işi yapamıyorum, yoruluyorum ve mecalim kalmıyor diye ağlamışlığım çoktur 🫠 -8. ay güncellemesiyle gelen özellik
Julide92 3438FG ayaklarım üşüdü diye hemen avm ye gidip bana su geçirmez sıcak tutan Bot aldı diye ağladım 😂
Mercan_35 Julide92 ama buna ağlanır ya ne hisli adammış helal olsun 🧿 Çok güzel bi topik olmuş keyifle okudum🤭
tuueu3 3438FG baya kalabalık aile oturmasındayız, büyüklerimiz vs herkes var, biz genç tayfayla monopoly oynarken kocam bana caddebostanı vermediği için kendimi tutamayıp hüngür hüngür ağlamıştım😂😂😂😂