Yavuzz_ayazz Hanımlar merhaba, bebek arabası almayı düşünüyoruz. Pusetteki de olursa arabada da rahat olur diye düşünüyorum. Kullanışlı ağır olmayan memnun kaldığınız Çok da pahalı olmayan araba olarak ne önerirsiniz.
Omerhatice Yavuzz_ayazz canyon baby plus travel sistem bebek arabasi aldm canm cok memnunum tabsiye ederim 😊 e bebekde 890 tl idi ben 5 ay once almistm
Yavuzz_ayazz Burcuars ürünü kullanıyormusun hafif mi? Tek başıma açıp kapatırken zorluk çekmek istemiyorum. Şimdi netten baktım fiyatı çok iyi uygun fiyatlı olması önemli canım
Burcuars Yavuzz_ayazz kendin tek başına kaldırıp indirebilirsin çıkarıp yakabilirsiniz ve çok kolayda katlaya bilirsin ben memnunum
Zelihami https://www.e-bebek.com/joie-muze-lx-travel-sistem-bebek-arabasi-p-joi-t1035eaunb00/?OM.zn=UrunDetay4Satir-MoHome-MoSepetBos-MoConfirm-w53&OM.zpc=JOI-T1035EACHR002&utm_campaign=homepage_widget Tavsiye ederim 👍
Yavuzz_ayazz Omerhatice fiyatı çok iyi üründe çok şık ağırlığı nasıl tek başına açıp kapatırken zorluk çekiyormusun canım
Omerhatice Yavuzz_ayazz ben gunduzleri falan dışarı çıkarken tekim rahatca indiriyorum kaldırıyorum merdivenlerden kendim indiriyorum memnunum yani tavsiye ederim pusetide anakucaginida kullandm cok memnun kaldm 😊