Kızlar daha önce post açmıştım adet sancısı gibi belime,bacağıma, karnıma ağrı vuruyor iki üç gündür ara ara ama öyle sık değl. Doktoruma dün gece gittim ultrason, alttan ve nst bakıldı bir sorun yoktu ama şimdi de bile ağrı bir kaç saate bir geliyor doğum belirtisi mi bu? Doktor pek bişey demedi çünkü meseleyi şöyle anlatıyım ztn her hafta nst gitmem gerekiyordu bende bu hafta değilde ptesi gitmeyi düşündüm sonra baktım ki gündür hafif ağrım var mide bulantısıda hafiften oluyordu netten birileri iyi olmaz git demişti. Bende daha önce düşük yapmıştım dedm riske atmıyım gittim akşama doğru biraz daha ağrı olunca eşimle gittik doktor ordaydı o gece yinede orda mı değl mi diye eşim aradı sekreterler saat 10 dan sonra bakmaz demişler bizde gidene kadar saat 9 olmuştu uzaktı hastane bize. eşim dedi giriş yapacağım yere söyliycem acildir durumumuz çünkü sıra vardı bize sıra gelene kadar doktor bakmaz diye düşündük ağrımda biraz vardı korktm bişey olmuş sandım neyse onlarda acildir diye girişimi açtı yukarıya çıkınca hemen beni aldılar doktorun hastası çıkınca beni aldı suratı asık gibiydi muane odasına geçince laf etti ağrıların 10 dk da bir mi oluyor yok dedim baktım kızdı diyor sen bunca insanın hakkına girdin acil bir durumun yok kul hakkıdır fln dedim hocam k.bakmayın dedi benlik sorun yok hepinize bakacm ztn sen o insanların hakkına girdin. dedim hocam dünden dir ağrım olunca bişey oldu sandım oda diyor gündüzden gelseydin o zmn fln kul hakkıdır fln dedi durdu neyse ne de desem anlamayacaktı beni bende pek bişey demedm artk doğru söylüyor tabi kul hakkıdır ama Allahta biliyor bilerek yapmadım benm ilk hamileliğmdr bişey oldu sandık öyle acil dir diye giriş yaptık doktorda haklı ama ben bilseydim aciliyetim yok oturur beklerdim gerçekten sıramı. Öyle yaptım diye de doktor pek bişey demedi bu ağrın şundan dolayı diye neyse geldim eve sonra üzüldm biraz doktorn tepkisine aslında kötü bir şekilde demedi ama üzüldm bn bilsem böyle olacağını beklerdm sırayı