27112022TuRa Girlss19 hareket var bnde ya kendini Bi diriyo karnımın şekli değişiyor Allah razı olsun canım ya valla bende dua ediyorum uykusuzluğu çekmeye razıyım Bi vücudumun rahatlaması istiyorum
Matmazell19 27112022TuRa bende aynı perşembe gidicem bu sefer belki yatırır☹️ bebeğinin kilosu kaç benim ki 3700 normal doğumda zorlanır mıyım 😔
27112022TuRa Matmazell19 doktor bişey demediyse normalden devam eder göz ardı edemezler bence 4 kilo bile doğuranlar var korkma canım korkma diyorum ama benim ilk gebelik ben korkuyorum hahahaha Allah yardımcımız olsun bacım😂🤗
Matmazell19 27112022TuRa doktorların umrunda mı sanki beni saatlerce çektiredebilirler Allah yardımcımız olsun 😂 bişey demediler umarım kolay doğumumuz olur benimde ilk bebeğim kızım olacak🥹
garass Marlockaybaby aynı gün doğumumuz benimde 6 yazıyı uygulamada ama tık yok cinsiyet kızmı erkek mi
27112022TuRa Matmazell19 gerçi haklısın doğum bitse lohusalık var analık zor😂benim de oğlum olucak hayırlı evlat olsunlarda en önemlisi o
27112022TuRa Matmazell19 bebiş doğdu butonuna tıkladıktan sonra ne oluyo acaba konudan alakasız ama 😂çok merak ediyorum tıklayınca hesap mı gider😂
garass Marlockaybaby erkek genelde geç geliyo diyolar kızlardada aynımı ondan sordum bakalım hayırlısı olsun bekliycez