Englishteacher Kızlar 29. Haftama girdim ve bikaç süredir içimde hep erken doğum korkusu var (Allah korusun) duştayken fln ya suyum gelirse anlayamazsam vs diye çok korkuyorum bide aşağı doğru baskı oluyor onun da etkisi var sanırm 😥 annemin 2 tane erken doğumu olmuş biri benim 7 aylık doğmuşum bitane daha varmış doğmuş ama yaşamamış 😥 onlardan da sanırım etkileniyorum erken doğum gibi bi risk taşısam doktorum kontrollerde söyler dimi?? Kontrollere de ayda bir çağırıyor sanki çok uZun süreymiş gibi geliyo artık ne zaman iki haftada bir başlıyor kontrollere doktorlar?
1850 Englishteacher erken dogum riski olsa progestan iğne veya çiger geliştirici igne vururdu oyle bırsey demedıgıne göre risk yoktur. Doktorunuza sorun sizi rahatlatır
Varol Englishteacher doktor söylerdi her hamile kadinda olan endişeler bunlar sadece dua edin stres yapmayın
Umutyorgun Englishteacher bende 29 haftaya girdim yeni..benmde korkum var boyle..ruyalarima bile giriyor..ama bu iki gundr islaklik hissediyr gibiyim ic camasirimda hani kilo aldm terdir die dusunuyrm ama bi yandanda su mudur die de dusunuyrm..korkuyrm.hafta ici kontrolm var
TugceArslan Ben de İngilizce öğretmeniyim :) Rüyamda sınıfta sancılarımın girdiğini ve doğum yaptığımı görüyorum. Tam 7 aylığız biz de :D
Englishteacher TugceArslan ayy zümrem aynı zamanlarda olcak doğumumuz ozaman mart 16 görünen benim senin nedir tarihin? Vallahi ben de çok korkuyorum kötü düşünmek de istemiyorum hani başıma gelir maazallah ama engel de olamıyorum 🤭
TugceArslan Englishteacher 29+3 üz. 6 Mart görünüyor bizim kavuşmamız da İnşallah :) Eksiğimiz çok var. Ve daha kıyafetler yıkanıp ütülenecek. Hastane çantası falan hazırlanacak. İster istemez insan stres yapıyor :/
Englishteacher 1850 doktorum herşey normal diyor ayda bir yapıyoruz kontrolleri sıkıntı olsa daha sık çağırır da işte bendeki korku sadece endişe yani
Englishteacher TugceArslan bizim alınacak herşey tamam ama dediğin gibi yıkanacak ütülenecek daha başlamadım ben de gebe eğitiminde 28 haftadan sonra başlayın çantanızı hazırlamaya nolur nolmaz dediler ama ben sömestr tatilinde halletmeyi düşünüyorum
TugceArslan Englishteacher Ben de sömestr a bıraktım. Benm başka eksiklerim de var :( Hastane çıkışını instagramdan yaptırıyorum gelsin yıkayayım bari onu. En azından o hazır olsun da içim rahat etsin😄
Englishteacher Varol çok haklısınız dediğiniz gibi telkin etmek lazım kendimizi sağlıkla gelsinler inşallah☺️
Englishteacher TugceArslan ayyy ben de instagramdan sipariş verdim sabırsızlıkla bekliyorum tulumları taçları onlar da gelince tamamız inşallah daha zamanımız var hallolur hepsi ☺️❤️
Englishteacher Umutyorgun gece uyurken çamaşırımda benim de ıslaklık oluyor bacak arama yastık alıp yatıyorum ondan terliyordur diye düşündüm hep gün içinde ıslaklık olmuyor çünkü . Akıntımda henüz bi artış yok hamile kaldıktan sonra genel bi artış oldu ama