tatlisbirkiz Merhaba kızlar transfer olmayı bekliyorum doktor göbekten progestan dex verdi. Daha 2. İğneyi yapmama rağmen iğne yerleri çok acıyor. Var mı öneriniz 14 tane birde 🥹
Aabbccc tatlisbirkiz transferin ne zaman canım 🙂göbekten olanlar yine iyi kalçadan olanlar daha da zormuş canım keske benim doktorumda göbekten verse😂
Sibelimm03 tatlisbirkiz igneyi yavas yavas uygula canim, bende ilk baslarda hemen yapiyordm ilaci sonra acitiyor du ama nezaman ki yavas uyguladm okadar acitmadi bir de öyle dene istersen sonra da ovaliyordm vurdugum yeri
tatlisbirkiz Aabbccc çarşamba inşaAllah canım. Ama çok zor gerçekten belki önerisi olan olur burda ya.. senin ne zaman transfer
Aabbccc tatlisbirkiz hadi hayırlısı olsun inşallah canım tutunur bebişin ben daha adet olmadım canım olduğum zaman gidecem benim doktorum kalçadan olanları veriyormus paketini ne kadara aldınız acaba canm
tatlisbirkiz Aabbccc aminn inşaAllah olumlu sonuçlar alırız🤲 Progestan dex 2 kutu bide fitil yanılmıyorsam bi kutu daha hap vardı 2080 tuttu
Aabbccc tatlisbirkiz amin inşallah canım çok güzel sonuçlar alırız 🤲🤲 progestan dex normal progestan dan daha pahalı demişti hemşire her gün bir tane vuruyorsun dimi canm günde iki mi
tatlisbirkiz Sibelimm03 önce buz koyuyorum sonra yavaş yavaş yapıyorum canım dedıgın gibi sağolasın 😟