gncglozclk evet anlıyorum uyarıyor musun göğüs ucunu canım benimde göğsümü zor alırdı sarılık oldu hatta 15 e falan çıktı çok çabaladım ama kendide güçlenice uç falan gerek kalmıyor alıyor her şey düzelecek İnan 🥰🙏🏻
Sağmak sütü keser mi
gncglozclk hayir canim sagdikca sütun artar.biberon verme eger biberona alişrsa hic almaz göğsünü.mama veriyosanda kaşikla ver yada kasikbiberonlar fln var onlarla ver.bebek almiyo die vazgecersen olmaz.pes etmeden surekli meme ver.
@"Ahsen2024 sütü artırmak için ne yapmamız lazım
gncglozclk kesmez tam tersi çoğaltır. Göğüs ucu için şırınga yöntemini deneyin isterseniz işe yarıyor.
Tugce_23 Bestlak kullanabilirisn. Bol bol su ve tatlı şeyler ye hoşaf bulgur pilavı.
KuzeyinAnnesi10 teşekkür ederim bir tek bestlak denemedim
Tugce_23 1 günde çoğalıyor günde 3 defa 20 damla suya damlatıp içiyorsun canım ben 2 3 gün içtim çoğalınca bıraktım içmeyi
2prensesannesiiii ins canım alır bende zorlanıyorum boyle 😔 sarılık şükür olmadık 🤲
KuzeyinAnnesi10 denedim yine cıkıp gerı kacıyor 1 haftadır sagım yapıyorum azıcık da olsa cıkmaz mı hıc yok
gncglozclk sağmak kesmez ama emzirmemek keser bolca emzirmeye çalışın
gncglozclk aynı hatayı bende yaptım bebek ememiyor diye sağıp veriyordum çocuk doktoru sürekli emzirmeden sağarsan bir süre sonra sütümün kesileceğini söyledi öyle de oldu malesef
Bsraacelik yaaa 😢😢😢 tek taraflı ucla emiyor oda canı isterse
gncglozclk yok sagim yapmak tam tersi sutu artirir
gncglozclk çok şükür canım🙏🏻
Melek2023 kimide keser demiş emmezse
@"KuzeyinAnnesi10 tamam canım alıp denicem hemen
gncglozclk malesef bazı bünye lerde böyle silikondan başka çözüm yolu yok
KuzeyinAnnesi10 yatarak silikon ucla emzirdim tuttu şükürler olsun kardesım geldi dedi yat ben oyle yaptım dedi bende yattım bi süre oyle emzirdim sonra oturalım deneyelim dedi bu sefer de tuttu bugun hıc mama vermedim sagıp vermeye calıstım hep 1 2 sefer de olsa mama alıyordu cunku sagmaya yetısemıyordum şimdi ne kadar emdini bilmedim için gece sagım yapıp yıne vercem gun ıcınde de ara ara sagarım cunku bende alıstım su kadar ıcıyor diyordum kendime sımdi emimce anlamadım doyuyor mu biberonla verince hep istiyordu memede emiyor uyuyor anlamadım o yuzden