Aysemm44 Golge2 O nasıl oluyor uyanıkmıydın yani cnm bende merak ediyorum sezeryan olsam uyanık olsam ağrı hissedermiyim uyutulmak istemiyorum çünkü
Bebegim3444 Golge2 sizin kaçıncı gününüz. Benm bugun üçüncü gun aynı şekilde doğum yapmışız ve hala agrilarim aşırı derece dewam ediyor. Tek basıma kalkamıyorum. Benm mi normal yoksa anormal anliyamadim
Golge2 Aysemm44 uyanıktım belden uyuşturdular acı hissetmedim ameliyat sırasında ve bebeğimi gördüm çıktığı an
Golge2 Byza32 hangisi daha iyi inan karar veremiyorum bende düşününce 😀 ilk defa ameliyathane ye girdim baya heyecan yaptım allahtan iyi davrandılar atlattık
C01 Byza32 ameliyattan çıkınca hemen ayıldınız mı sonraki saatlerde de nasıldınız bende genel istiyorum ama kendine gelemezsin 3-4 saat dedi doktor
Golge2 Bebegim3444 ben sabah 8 de doğum yaptım öğlen 3 te kalktım sonra tekrar bi epidural aldım 7 gibi kalktım sonra hiç durmadım yürüdüm tabi ağrılı oldu ama şuan zorlanmıyorum
Golge2 Byza32 bende çok üşümüştüm bi de girerken ani den aldılar götürdüler şok etkisi olmuştu ağlama falan olmadı 😀
Golge2 Byza32 damla damla geliyor silikon uç kullanıyorum biraz da makinayla sağıp süt kaşığıyla verdim sizin