Gamzeramo busraaa10 maşallah sağlıcakla kucagna alın ben ke yesem mide agrisi yapiyodu bebegim dogdu masallah saci cook demek bundan dolayi mide yanmasindan geberdim ben 😀🤣rennie kullaniyomusunuz
busraaa10 Gamzeramo ayyy benim ablamların kızları hep kel doğdu 😂 bende öyle olur benim kızımda diyordum ama şimdiden başladığına göre heralde baya saçlı doğacak 🥲😂
Birminikannesi1 busraaa10 soğuk süt içebilirsin o zaman ben genel de 1 bardak içiyorum az da olsa iyi geliyor ve maden suyu işte ama doktoruna ilaç da yazdirabilirsin ben daha yeni ilaç yazdırdım şurup verdi ve çok iyi geldi
Feras23 Yesil elma genel olarak soguk meyve iyi geliyor bana belki deneyebilirsiniz malesef su icsem midem yaniyor benim de ☹️
1burcU1 busraaa10 9 aylık olduk ve dördüncü aydan beri çekiyorum gaviscon şurup iyi geliyor eğer o yoksa bir adet elma ye ılık süt omlar kesiyor onlarda beni sadece bir saat kesiyor ilaç uzun süre kesiyor
Eda_Esen busraaa10 maden suyu uyuyamadım kalkıp bi taç yudum içtim daha iyiyim leblebide yiyebilirsin beraberinde