busraaa10 Allahım böyle bi mide yanması yok bi anda başladı bu akşam akşamdan bu kadar değildi yatağa yatınca artıyo ne keser şuan uyumayan varsa yardımcı olur mı acaba 😞🥲
Cerenglr busraaa10 ya ben salatalık doğrayıp kesip yiyince dindiriyor biraz ama iyi gelir mi bilmiyorum birde soğuk süt iyi geliyor diye duymuştum
busraaa10 Kubrakubra122 onu şimdi içtim ama fayda etmedi gibi yatmazsam sorun yok yattığım zaman ağzıma geliyo resmen ay çok tuhaf ilk kez başıma geldi 😞
Mavi6 busraaa10 bayağı erken başlamış uzanınca artıyor oturur pozisyonda bi tık da olsa azalıyor Allah yardımcın olsun
busraaa10 Avsarsyma tahin şuan yok evde ama süt var bakalım deniyiö normalde ne zaman başlıyor bu mide yanmaları
MadameNoire busraaa10 zaten aman aman geçmiyor ben ne zman kusuyorum o zaman rahatlıyorum canım 😶 geçmiş olsun ..
busraaa10 Mavi6 bende hep son zamanlar oluyo diye biliyorum ama daha biz 21 haftalığız son zamanları düşünemiyorum
Gamzeramo busraaa10 sıcak süt ic canm eger varsa rennie tableti çiğne ben öyle yapiyodum gecmis olsun gebeyken çok kötü oluyor ne yesem pisman ediyodu beni suan çok şükür gecti dogum yapinca
busraaa10 Gamzeramo şuan vallahi bende öyleyim yediklerimden aşırı pişmanım bende de şuç biraz fazla yedim heralde 🥲😂
Yagmurakyurek busraaa10 yeşil elma soğuk süt yoğurt dolapta bide muz beklet soğuduktan sonra ye iyi gelior