ada_kuzusu Hepinize merhaha güzel anneler 🥰 11+2 haftalık gebeyim. Doktorum bugün kesin olmamak şartıyla bir tahminde bulundu. Rica etsem ultrasondan anlayanlarda bir tahminde bulunabilirler mi?🌸
ada_kuzusu Melisdila doktorumda erkeğe benzetti canım. Fakat kesin diyemem o yüzden biraz daha bekleyelim dedi
ada_kuzusu Mervekus2402 3 yaşında bir kızım var. Ne yalan söyliyim eşiminde benimde kalbimden geçen bir kız çocuğu dahaydı. Ama hep hayırlısı neyse o olsun dedim. Hala içimden sanki bir kaç hafta sonra kız diyiceklermiş gibi geliyor 🤭🤭
ada_kuzusu Aysemm44 yaaa bugün ısrarla hocam kordondur belki dedim ama yok yaaa pipi bu dedi doktorum 😂😂
Aysemm44 ada_kuzusu Benimkine dedem ben size kız dedim inanmadınz dedi 13+3 çocuğun cinsiyeti hiç beli olurmu inanmasaydın diyor allahtan bişey almadım 😂
ada_kuzusu Aysemm44 yaaa 😂 Allah uzun ömürler versin dedenize 🙏🏼 kızımın cinsiyetini 16. Haftada öğrenmiştim. Bundada doktor bugün tahminde bulununca çok şaşırdım bu kadar erken söylemesine
Mervekus2402 ada_kuzusu ne biliyim nubu düz geliyor diye kız dedim ama doktor bilir tabiki. Kızınız varsa birde erkek tadın🥰 sağlıklı olsunlarda
Aysemm44 ada_kuzusu Tahminime göre sanki erkek ama normalde hisselerim tutar bakalım ne çıkacak sen yinede 18 haftaya kadar ne derse inanma
Nur_11 ada_kuzusu Canım bence kız cünkü benim ultrasonumda böyle aynısı ilk başta erkek dedi sonra 2 defa daha gitti kız olduğu kesinleşti🫣