Gizemakayy oturdugumda hiç bişey yok kalktığımda sağ kasığım ağrı vuruyor yürürken biraz azalıyor ama iki gündür böyle bı anda kalktığımda canım acıtıyor normalmi acaba
ipekskr_1 Gizemakayy bebek büyüdükçe kalça genişliyor bu yüzden ağrıyı hafifletmek için magnezyum içmenizi tavsiye ederim 😊
Hazall23 Gizemakayy bebek büyüdükçe kasıktaki bağ dokuları gerilmeye başlıyor. Ben 20+2 oldum hala yaşıyorum. Bu bir sorun değil panik yapma. Evet arkadaşların dediği gibi magnezyum bu kasılma ve gerilmelere yardımcı oluyor. Birde gaz olunca o his olur. Onu ayırt et 🩷
Cerenglr Gizemakayy benimde sol bel tarafımda öyle ani sancılar oluyor bebek büyüdüğü için olabilir belki çok eminde değilim
Gizemakayy Cerenglr yoktu daha önce şu iki üç gündür başladı yürüme kalitemi düşürüyor ama normalmi kafama takıldı
Gizemakayy ipekskr_1 kontrolüm 18zinde ama şuan ilaç kullanamiyorum alt üst değerim çıkmış biraz neden arastiriyorlar
Gizemakayy ipekskr_1 18 haftalıkken kontrolüm ama iki ilac vermişti d vitamini folik asit benzer bişey son gittimde ama bıraktım ilaçları
Gizemakayy Hazall23 otururken hiç. Bişey yok bianda kalktığımda sağ kasığım zorluyor beni yürürken açılıyor ama uzun süre kalamiyorum bişey baskı yapıyor sanki normal mi yani
Berkinesra İyi akşamlar bende 14+4 günlük tek yumurta ikizlerine gebeyim. 2 gündür ayağa kalktığımda sol kasığımda bi ağırlık ve ağrı hissediyorum arka bel hizama doğruda vuruypr. Yatarken olmuyor. Normal midir