Mucizem24 Kızlar ben yeni ev taşıdım şuan 33+5 im ne Bi kıyafet yıkayabildim ne canta hazırladım bu hafta başlıycam inşallah sizde durumlar nedir ? Bide ben gün yaklaştıkça heyecanlanıyorum korkuyorum gerekli gereksiz herseye ağlamaya başladım siz nasılsınız?😔
zengooo Mucizem24 hazirlik bitti gerginim sinirliyim.herkssi bogacak gibiyim bazen aglayasim gelio korkyorum.hadi bebek dogumda aglamazsa yuzu nasil tipi nasil.kafayi yemezsem iyi yani
nb- Mucizem24 ben de 33+5 :) benim de eksik kalmadı alıncak her şey tamam ama kıyafet de yıkamadım hastane çantası da hazırlamadım henüz. Ama bu hafta hazırlıcam artık 4 5 gün içinde
Nur_Alp Mucizem24 33+6 her şey hazır bakalım hayırlısı bebeğin gelmesini bekliyoruz tek eksik bebek 😂
mcrukiye Bende öyle cnm çok duygusal olmuşum 35+1 iz ikinci gebeliğim ama sanki ilkmiş gibi her şeyimiz hazır çantası elbisesi beşiği herşeyi artık bekliyoruz bakalım ne zaman gelmek isterde Paşamiz
Mucizem24 mcrukiye benim de paşam geliyor saglikla gelsinler inşallah 😇 umarım bende biran önce hazırlıkları tamamlarım
Mucizem24 zengooo ay bende ya bisey olursa ya doğuramazsam bakamazsam vs saçma sapan Bi sürü şey geçiyor aklımdan ben hiç bebek bakmadım alt değiştirmedim ya yapamazsam korkusuu🙈
Senakubraaa 32+6 bende çatam hazır ufak seyler kaldı emzik ve bez , ikici bebeğim ama çok korkuyorum ilk bebeğimde korkmuyordum ama şimdi arkamda biri var çok korkuyorum sürekli ağlama geliyor aklıma düştükçe 🥺
Seyma-nur_ergn Mucizem24 hiç birşey hazr değil 😂😂 haftaya ev temizliğiyle birlikte basliycam insaallah
Delidolu Mucizem24 33+0 Bende 1 Hafta Önce Bende ev taşıdım Hiç bişey Daha Hazır değil Alışverişini bile yapmadim
Mom_82 Mucizem24 merhaba canım aramız da 2 gün var. Bende hiç bir şey hazırlayamadım. Birde sizin bebisler kaç kg?
Busra__1 Mucizem24 bende 33+6 oldum bugün😇bizde ev taşıycaz sizin gibi ve tam 37 haftama denk geliyor herşey hurçların içinde sadece yıkadım kaldırdım. Sanırım taşınıp hemen doğurcam gibime geliyor. Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin tüm annelere🤲
ilongirav Mucizem24 Şubat sonu mart başı görünüyordu 34+4 üm ama erken doğum riski var Şubat ı görmek için dua eder oldum 🫠 ben her şeyi erkenden halletmiştim içime mi doğdu nedir ev hazır çanta hazır hiçbir eksik yok 28 de her şeyi tamamladım. doğum başlayacak diye ödüm kopuyor iki haftayı atlatsak bende heyecanlanacağım valla 🥲
nb- Mucizem24 yok yok öyle hissetme bak ben varım :) ama çok da gecikmemek lazım bundan sonra her an her şey olabilir :)
Happy_123 Mucizem24 bende 34+3 oldum depresyona girdim eşimle devamlı kavga ediyorum ağlıyorum öfkeliyim herşeyden nefret ediyorum hiç iyi değilim
Mucizem24 Yalnız değilmişim 🙏🏻 Rabbim hepimize kolay doğumlar nasip etsin kızlar iyi ki varsınız!❤️😇 herkes hemen herseyi halletmiş gibi çevremdekiler Bi şaşırıyor aaa nasıl hazır değil diye 😱 görseniz şok oluyorlar😅
MelteM2cck Mucizem24 benim 2.hamileligim. 33+2 deyim. 26 şubat dogumum olcak nasipse. Bebeğin herseyini yıkadım hazır ettim. Ama çanta hazırlamadım. Liste yaptım. Son zamanlarda listeye bakıp doldurcam valize🥰 Yalancı doğum sancılarım aşırı başladı. Mide yanmaları sınırsız. Kasılmalar aşırı. Duygusallık tavan yaptı ağlamaya başlayınca kendimi durduramıyorum. Sinirlilik tavan yapti