Miray01 Kızlar 29 haftamda inanılmaz hakaretler ve sanki bebeğim midemde gibi sizdede oluyor mu birde sabah uyandgm zaman hep sancı ile uyanıyorum
Varol Miray01 bazı bebekler gerçekten iri ve çok hareketli oluyo benimki de hiç rahat vermiyo ha bire tekme 26+3 uz
Hs4523 Miray01 29+2 yim gün içinde poposumu kafasımı bi dayıyo böyle karnım geriliyo ayagını fln gezdiriyo o kadar net hissediyorumki artık ocak 2 de kontrolüm var kaç kilo oldu çok merak ediyorum baya canlandı artık 1.5 u kesin geçmiştir 😍
Busra37 Miray01 bende 29+1 göbek deliğimin üstünde bi kasis gibi bişey var herkes kafası diyo ama anlayamıyorum😞
Miray01 Varol allah bir seste kurtarsın cnm benimki de öyle çok hareketli diğer çocuklarım da böyle pek hareketli değildi
Deletedmom197 Varol bizimki sizinle aynıymış. Cinsiyeti ne acaba. Bide kilosu ne kadar. Aynı haftada olunca insan merak ediyor. Bizde çok hareketliyiz gece uykumdan bile uyandırıyor masallah😊
Trknaydn Bende 28 haftalık olduk çok güzel hissediyorum ama kaç gündür hamilelikten dolayı basur çekiyorum maf oldum çok dikkat edin