Polyana_0444 Merhaba arkadaşlar evlet Hastanesi’nde isteğe göre doğum yapılıyor mu yani ben normal doğum olmak istemiyorum bebeğim de ters 35 haftalık döneceğini de düşünmüyorum sezeryan olmak istiyorum bilgisi olan var mı acaba
Ceydakrtpe22 Polyana_0444 bebekte skntı olmadığı sürece sezaryan yapmıyor devlet son dakıkaya kadar olurda bu aksılık olursa sezaryan yapıyorlar
Nuraslanklc Polyana_0444 dönmezse sezaryen olursun zaten vakti zamanı gelince makat gelişte normal doğuma zorlanmıyor
La_Liberte Polyana_0444 bebek dönmezse mecbur Sezaryene alırlar ama onun dışında vajinal doğuma herhangi bir engel yoksa isteğe bağlı sezaryen yapılmıyor. Aslında dünyanın her yerinde öyle. Bakmayın bizim özel hastaneler rahat davranıyor. Yanlış biliyor olabilirim ama bildiğim kadarıyla onlar bile rapora yazarken zorunlu yazmak zorunda bir sebep belirtmek zorundalar. Sağlıklı doğumlarınız olsun inşallah 🙏🏻
Rumeysa-Tok Polyana_0444 benim gittiğim hastane sezeryan yapıyormuş normal doğum yaptırmiyormus öyle duydum
Polyana_0444 La_Liberte canlı doğum istemiyorum yani ne bileyim mecburi devlet Hastanesi’ne gidiyorum ondan sezeryan olmak istiyorum
La_Liberte Polyana_0444 tabi anlıyorum sizi . Ama şartlar böyle. Umarım sizin için en hayırlısı olur 🙏🏻
Ezgi01993 Polyana_0444 son 40 haftan dolmadan gün felan vermezler eğer ilk gebeliğinse eğer haftan doldu diyelim sancı yok açılma yok şu gün gel suni verelim diyorlar