Şafak 48 😂 ağrı olmaz mı hergün her saniye diyormuşum 🤦🏻♀️ özellikle akşamları belime inanılmaz bir ağrı vuruyor ne yaparsam yapayım geçmiyor yatakta sağa sola dönmekte inanılmaz güçlük çekiyorum , sık sık idrara çıkıyorum yeni yapmış olsam bile gitme ihtiyacı duyuyorum sırf bu yüzden tek başıma dışarı çarşı pazar çıkıp gezemez oldum 😂 arada bir yalancı kasılmalar oluyor karnıma giriyor ansızın bebek bir yerde toplanıyor vajinamda batma hissi oluyor bıçak batar gibi birde eğer çok ayakta kalırsam ayaklarım hemen şişiyor ödem yapıyor… uyku düzenimi hiç söylemiyorum bile zaten geceler gündüzüm gündüzüm geceler oldu resmen.. gram uyku girmiyor gözüme geceleri 2-3 saat uyursam kâr sayıyorum. Evde ki hareketlerim de iyice kısıtlandı hep yatıp uzanmak istiyorum halsizlik çok oluyor zaten gözümü açamıyorum uykudan. Yani böyle bir döngü işte kısacası geçecek az kaldı bu günlerimi arar mıyım bebek olduktan sonra bilmiyorum ama bel ağrımı aramayacağım kesin 🤷🏻♀️ allahtan hastane çantamı geçen hafta hazırladım da birde bu ağırlıkta o derdim kalmadı şükür.