Salihaas öncelikle kolay desem yalan olur gerçekten prematüre bakmak çok zor bir süreç bütün bebekler sağlıkla doğsun zamanında inşallah ama şöyle de birşey var başa birşey geldi mi Allah beterinden korusun diyorsun neler var yani en azından sağlıklı ilk tabiki çok zor küvez süreci güçlü psikoloji istiyor sonrası da çok zor ama en önemli olan sağlığına kavuşacak ve bunların hepsinin bir geçiş süreci olduğunu bilmen yani be yaşanırsa yaşansın bunlar geçiş süreci benim oğlum zaten iyş bir kg de doğdu normal olsaydı da sezeryana giderdi heralde 32 de 2220 gr doğdu küvezd 1700 gr düştü hastahaneden çıkışta 1900 dü anne sütü ve mama destekli ilerledik emme refleksi yavaş ve geriden oluyor ayrıca muayene olmaları ve takip edilmeleri gereken bir çok bölüm var rop göz muayenesi bunların en önemlisi kısaca prematüre bebekle uğraşacaksın gideceksin geleceksin aylarca yürümesi emeklemesi konuşması geriden gelebilir düzenli takip edeceksin vs vs sürekli gözün üzerinde olacak normalin bir ise senin iki gözün üzerinde olacak diyeyim oğlum Şuan 3 buçuk yaşında 2 yaşa doğru tamamen yaşıtını yakaladı motor vs beceriler olarak hatta iri bebek dedim dimi kilo boy olarak hep yaşıtından ileride ama çocuk küçük bir kere 😅 yaş olarak normal doğan aynı ay bebeği ile bile uyumlu değildi anlatabildim mi bilmiyorum kısaca zor bir sürec ama adı üstünde bir süreç geçiyor gidiyor önemli olan sağlıkla sana bağışlanması o an yaparken hiç gözüme gelmiyordu anlamadım bile nasıl geçmiş