EceNaz26 Kizlar göbeğin büyüme şekline göre cinsiyet söyleyenler var eskilerden. Sivri buyuyorsa erkek yuvarlak büyüyorsa kız diye kimlerde tuttu?
SumeyyeTpl EceNaz26 karın yapısı genelde doğru çıkıyor aslnda ama bazen yanılmada oluyor iç karının genişliğine göre fln
LamiyaCetinkaya EceNaz26 Bende tutan tek cinsiyet hurafesi bu, iki oğlumda da karnım top gibi ve hafif aşağıda oldu.
teacher-mom21 EceNaz26 ama şu olaya tek katılıyorum erkek bebek güzellik verir anneye ben bakıyorum bir gebe güzelleşmişse hemen erkek diyom :)
EceNaz26 SumeyyeTpl bakalım cinsiyeti öğrenebilirsem önümüzdeki hafta hangileri tuttu hepsine bakıcam
EceSB Tersinin tam anlamıyıyla kanıtıyım. 26 haftalık hamileyim ve kızım olacak, dikene aldı başını gidiyor göbeğim. Öne doğru düşeceğim yakında. Görenler doğum yakın sanıyor. Eskiden çok zayıftım şimdi herkes şaşkın. Neyse ki sadece göbekten büyüyorum. 😅
inarches Ervan Herkesin vücut yapısına göre değişiyor bu durum.Sizi dışarda görse herkes erkek der ama kız sanırım 🤣🙈Benim göbüşüme benziyor çünkü benimde kız 🙈
Ervan EceNaz26 cnm 16 haftada erkek dendi. 17 haftada bir tık erkek gibi dendi. 20 haftada erkeqe benziyo sanki bı cikinti var net goremiyom dendi.28dede erkek gibi zor gozukuyor bacak arasında bir doluluk var dendi. 32de çok büyük goremiyom dendi. Ben erkek diyom sürpriz olurmuki
Ervan EceNaz26 cnm 16 haftada erkek dendi. 17 haftada bir tık erkek gibi dendi. 20 haftada erkeqe benziyo sanki bı cikinti var net goremiyom dendi.28dede erkek gibi zor gozukuyor bacak arasında bir doluluk var dendi. 32de çok büyük goremiyom dendi. Ben erkek diyom sürpriz olurmuki
Ervan Esra_4774 cnm 16 haftada erkek dendi. 17 haftada bir tık erkek gibi dendi. 20 haftada erkeqe benziyo sanki bı cikinti var net goremiyom dendi.28dede erkek gibi zor gozukuyor bacak arasında bir doluluk var dendi. 32de çok büyük goremiyom dendi. Ben erkek diyom sürpriz olurmuki