Sabinahsynzde Midori bende de 32de az dedi,5gün kan sulandırııcı serum aldım,ciğerlerini açtık.Her akşam havuç suyu içiyorum.Şu an 36+2yiz.Biraz artmışdı ama tekrar azalmış.Gelişimi de 10gün geride suyu az olduğu için.38de alıcak heralde doktor🥺
Midori Sabinahsynzde bana hiç kan sulandırıcı yapılmadl, havuç suyun bende bugünden başlıycam inşAllah sağ sağlim kucağımıza alırız 🙌🏻
Dudu123 Midori insallah canım dr bana her ihtimale karşı ciger geliştirici vurmuştu aynı zamanda sende karnına ve hareketlerine dikkat et ben öle anlamıştım karnımda bi tik küçülme ve hareket çok azalmıştı hemen dr gittim ve sezeryane alindim
Midori Hilalaktscbk yok bende hiç anormallik yoktu haraketlerin falan izliyodum herşey gayet normaldı rutin 32 hafta kontrolunde doktor suyun az artık sıkı takibe alalım dedi seni
Hilalaktscbk Midori Anladım inşaallah vakti zamanında sağlıkla kucağınıza alırsınız teşekkür ederim cevap için. 🩷
nisanne Rosettastone merhabalar 30. haftaya girmek üzereyim doktor suyunda azalma var dedi bana da havuç suyunu nereden alabilirim yardımcı olur musunuz 🤗
Rosettastone nisanne merhaba ben ilk zamanlar kendim katı meyve sıkacağım olduğu için sıktım. Daha sonra yükseldiği zaman exotic marka havuç ve portakal suyu satın aldım. File marketkerde veya migrosta bulabilirsiniz. Eğer bulunduğunuz yerde file market varsa fiyatı orada daha uygun.
nisanne Rosettastone file market yok maalesef migros var umarım bende faydasını görürüm psikolojim bozuldu resmen
Rosettastone nisanne sizi çok iyi anlıyorum. Ağlamaktan hiçbir şey yapmak istemiyordu canım. Ben gün aşırı içtim. Şekerimi de tetiklememesi için. 1 hafta sonra suyu yine aynıydı. Şükrettim en azından azalma olmamış diye. 2. Haftada ise artış başlamıştı. Yalnız değilsiniz. Bir de ben her gün 1 dilim karpuz yedim. Doktorum onu da tavsiye etmişti. Malesef kilosu çok pahalı ve iyi değil karpuzlar ama gözüm görmedi hiçbişeyi. Onu da deneyin bence kesinlikle.
nisanne Rosettastone çok teşekkür ederim yalnız olmadığımı bilmek iyi hissettiriyor insana hemen bir katı meyve sıkacağı aldım iki gündür tüketiyorum inşallah düzelir hemen bu arada siz kaç haftalıksiniz