Söze nasıl başlasam bilemiyorum 15 ocak sabah 8e sezaryan günüm vardı 6dan gittik kanlar alındı tahliller yapıldı nst takıldı 8oldu amaliyathaneye götürdüler beni her nekadar da kendimi korkutmak istemesemde çok korkuyordum çünkü hiç amaliyat olmadım hastaneye bile gitmeyen biriydim aşağısı çok soğuktu hem korku hem soğuk bayaa titredim o an gözüm ne kaynanamı nede annemi gördü tek istediğim esimdi gücüm kuvvetim sanki oydu beklettiler beni sedyanin üstünde bı igne hazırladılar ben tabi çok korkuyorum eşimide o an içeri almadılar belden iğne yapacakları için çok korkuyorum korkudan ağlamaya başladım takı iğneyi vurana kadar igne vuruldu dedikleri gibi sinek ısırığı gibi bir acı oldu sadece 3/4dakka içinde uyustu ayaklarımi hissetmedim dokunuşları hissediyorum ama acı yok yattıktan sorna karnıma dokuntu bişey bastırıyor kontrol ediyorum dedi çocuk nerde diye tam onun ardından 2dk sorna aglama sesi geldi bende hiç umursamiyorum başka bebek sanıyorum eşim diyo kap kara saçları var diyom kimin bi gösterdiler o an ben iptal Allah’ım Yok böyle güzellik sorna 10dakka bişey yaptılar diktiler felan çocuğu giydirdiler yukarı çıkardılar odaya 2gun ztn sürekli ağrı kesici iğne yaptılar artık popomu ve kollarimi hareket ettiremes hale gelmiştim 1gunde kalkdim ben ayağa kalkmam gerekti çünkü tam taburcu olucagim gün oğlumun kanında enfeksiyon çıktı eve bile gidemeden başka hastaneye kuveze aldılar bende 2saatde bi onu emzirdigim için ne ağrıyi düşünecek halim kaldı ne de başka bişey odemlerim kiloalarim 5gunde gitti çok ufak bir göbek var dikişlerin iyileşmesini bekliyorum korseye başlıcam oglum iyi olsun yeter salı günü de inşallah onun çıkmasını umut ediyorum çok kötü oldum evini görmeden hastanelerde yattı elini ayağını hep igneyle deldiler vicdan azabı çekiyorum benden geçti sonuçta enfeksiyon onun dışında herşey çok iyi rabbim herkesin evladını korusun sağlıklı doğumlar nasıp etsin