Hiramira3 Merhabalar , kızlar iki bebiş arası haftaları aynı mı gidiyor yoksa birisi önden diğeri geriden mi geliyor farklı olup ilerleyen haftalarda birbirlerini tamamladılar mı acaba 🍀
Eminesahin1 Hiramira3 ben 21+2 haftalık hamileyim öncesinde hep aralarında 2 gün çıkıyordu ultrasonda ama dün detaylıya gittim aynı gün çıktı fark çıkmadı
gata Hiramira3 başta 4 gün vardı aralarında. Bi süre öyle devam etti sonra diğeri öne geçti filan bazen aynı çıkıyorlar. Çok değişiyor bazen biri bazen diğeri öne geçebiliyor 🫶🏻
Hiramira3 Eminesahin1 Benim haftam normalde 15+1 ama oğlum 16 haftalık görünüyor kızım ise 14+5 çıkıyor umarım daha ilerisinde ikisinin arasındaki bu fark kapanır 🤲🏻
Eminesahin1 Hiramira3 inşallah kapanır araları benimde bir kızım bir oğlum olacak 🥰 muz yumurta kaşar yemeye özen gösterin hep ☺️
Hiramira3 Eminesahin1 Sağlıkla kavuşalım inş 🫶🏻 çift plasenta umarım ikisinden de aynı şekilde besleniyorlardır 🥲
Birikii Çift yumurtaysa gün farkı olabilir döllenme farklı zamanlarda olduğu için ama tek yumurtaysa gün farkı olmaz kilo farkı olur oda 1 kiloyu geçerse sıkıntı
Hiramira3 Birikii evet Kızım sonradan göstermişti kendini ilk zamanda ama başlarda aralarında iki gün vardı son kont. Araları epey açılmış umarım yakın zamanda tekrar kapanır fark
Merv41 Birikii Benim 7 haftalıktan bu yana hep biri 3 gün küçük çıkıyor şu an 13+6 yım Ama bana doktorum tek yumurta gibi dedi 12 haftalıkken tek plesanta görüyorum dedi Ölçüm yaparken hocam birisi hep 3 gün küçük çıkıyor dedim oda evet ya niye öyle ki dedi sanki ilk kez karşılaşmış gibi Merak ediyorum acaba tek yumurta da gün farkı normal mi
Hiramira3 Ebrar042 Benim de başta iki gün vardı bu kont. Ara iyice açılmış umuyorum ki kapanır sağlıkla kavuşuruz 🍀
Hiramira3 gata tek isteğim ikisinede sağlıklı kavuşmak umarım hepimiz yavrularımıza sağlıkla sorunsuz bir şekilde kavuşuruz 🤲🏻🥰