naneliseker_ Soru başlıkta. Nasıl kestiniz acaba acıyı. Lanish krem var onu sürüyorum nemlendiriyor güzel ama acısı hafifletir istiyorum. Sütümü sagmak zorunda kalıyorum.
elmacekirdegii naneliseker_ zamanla bebek emmeyi öğreniyor meme de alışıyor hassasiyet azalıyor. Ben zeytinyağı sürüyordum her emzirmeden sonra kremlerden fayda görmemiştim gümüş kapak da yaramadı bende. Zeytinyağı yapışmasını engelliyordu. Yıkamak zorunda da kalmıyordum. Süt sağma makineleri de yara yapıyor. Çok acıdığı zaman ben en çok hangi taraf acırsa oraya silikon uç takıp onla emziriyordum acısı azalana kadar ama tek memede kullandım hep alışmasın diye.
Kubra553461 naneliseker_ yara var mi gogsunuzde ben de lansinoh kullandim gecmemisti ilk gebeligimde garmastan diye bi krem var doktorum onermisti o zmnlar lansinohla ayni paraydi ve 2 3 sürmede duzelmistim kardesimde onu kullandi oda cok faydasini gordu
269522 naneliseker_ garmastan pomad benim çok fena yara olmuştu tek geçiren krem :) bir de e vitamini kapsül çok rahatlatmıştı sürekli kapalı kalmasın hava almasını sağla gerekirse odanda açık kalsın gün içinde
NM_mom Canım gümüş kapak öneririm, benim çok fena yara olmuştu artık kanamıştı yani krem falan hiç iyi gelmemişti.
Begonvilgunlugu Kaloriferin üzerine küçük bi kavanozda zeytinyağı koymuştum ılık bir şekilde sürüyordum. Çok faydasını gördüm.
nil_sugra naneliseker_ balmumu, kantaron yağı ve zeytinyağını karıştırıp kullanabilirsiniz. Ayrıca tüm yara, yanık vs içinde etkili. Evimde daima bulunuyor. Kimyasal değil ve sadece silip emzirebilirsiniz
Yello Merhaba benim bebeğim Küvezde olduğu için emziremiyorum sadece sağma yapıyorum ama göğüs ucum beyaz oldu kahveyle karışık çok değişik renk oldu neden olmuştur acaba? Gümüş kapak lansınoh kullanıyorum ama annemler görünce şok oldu korktum bende
aslii57 naneliseker_ gebe okulunda ebe de tahin in üzerinde yağ oluyor bekleyince o yağ göğüs ucuna çok iyi geliyor demisti