Ezgi2301 Kızlar ben 17. Haftadayım ama hala aynıyım 1 kilo bile alamadım sizlerde durumlar nasıl ne zamandan sonra kilo almaya başladınız
Menisaa Ezgi2301 28. Haftadayim 12 kilo aldım 48 kiloyla hamile kalmıştım şimdi 59 kiloyum ki alırım gibi geliyor 😂🤦🏻♀️
Edus35 nunusmom ay aynıyız zayıfmısınız normalde fe böyle görünce yazılar motive oluyorum inan ki 🤲🏼😂
Ezgi2301 Menisaa bende 46 ile hamile kaldım inşallah o kiloyu bende görürüm 😂😂kendimi kilolu merak ediyorum
melisinmutfakblogu Ezgi2301 ayy herkes ne kadar zayıf ya ben şişko gebelerdenm 105 ile hamile kaldım 3 ayda 95 e indim şimdi 19 haftalik olduk 100 kiloyum verdiğim kilonun 5 ini geri aldım
Fatossnmz melisinmutfakblogu ben de aynı valla 94 ile hamile kaldım 105 kiloyum suan 26 haftalık olduk biz de
Defnem33 melisinmutfakblogu yanlız değilsin :) bende 100 kg ile hamile kaldım 25. Haftam 104 kiloyum şuan.
Cerenglr Ay şaka mı ne güzel kilo almamışsınız 😅 ben 16+5 4.5 kilo aldım. Ama ne kusma yaşadım hamileliğim boyunca ne de iştahsızlık maşallah 🧿 vücudum zaten kilo almaya elverişli belkide ondan bilemicem ☺️
elifdiyorkii Cerenglr aynı durumdayız bende de hiç mide bulantısı olmadı çok şükür iştahım arttı 15+4 olduk 4 kilo almışım😂🧿
Kiwitoveannesi Ezgi2301 ilk gebeligimde 75 kiloyla hamile kalıp 100 kiloyla doguma girdim şimdi ikinci gebeligim 75 kiloyla hamile kaldım 10 kilo aldım 26 haftadayim Allahtan boyum uzun göstermiyor kilomu
Ezgi2301 Mommm52 bende öyleyim beyaz taze ekmek 🤌🏻mis misss ama almıyorum belki bünyeyle alakalı yada sonradan almaya başlayacağım
Kiwitoveannesi Aprill 1.75 boyum 75 kilo olunca baya zayıf duruyordum 40 bedene düşmüştüm şuan 85 kiloyum göbek önde neyseki az kaldı doguma inşallah daha fazla almam
Aprill Kiwitoveannesi boyunuz çok iyi ben 169um veririz sonunda bence güzel süreçler geçirelim inşallah 😄