Kubratntklu Yarın epilasyon randevum var girmeli miyim sizce korunmasız beraberliklerim oldu 3 gün yumurtlama değerlendirdim ne yapmalıyım ?
Hulo2105 Kubratntklu valla ben hamileymişim gittiydim kimisi hamileyken hep gidiyormuş bence bir sorun olmaz.
Talyaninannesi Kubratntklu Ben de gittiğim yere sordum. Çalışan kız ben yaparken bile hamileymişim bilmiyordum hiç bir etkisi olmuyor ama ciltte lekelenme riski olduğundan hamilelere kesinlikle yapmıyoruz dedi. Siz bilirsiniz tabi ama ben olsam hiç riske atmazdım. İmkanınız varsa regl bittikten hemen sonraya mı alsanız randevunuzu? O zamana kadar belli olmuş olur.
Kubratntklu Talyaninannesi öyle yapacaktım ama benim regl bitti iki gün sonra yumurtlama oldu bu ay ondan böyle karıştı 🤦♀️
Aabbccc Benimde yüzümde çenede çıkıyor normalde lazere gidiyorum ama tüp bebek transferim bir sonraki ay olacak lazere gitmeyecem ama ne yapabilirim ya kizlar
Aabbccc Talyaninannesi hamilelik döneminde lazere gitmem ama canm bu yüzdekiler için Alexander a gidiyorum bitmedi çıkıyor yine
Talyaninannesi Aynı dertten muzdaribim. Alexandrite bayağı azalttı ama bitirmiyor. Cesaretimi toplasam iğneli epilasyona gidicem. Ona kesin çözüm diyolar
Aabbccc Talyaninannesi çok mu acıtıyor iğneli acaba son transferimden önce bir kerelik yapsam mı acaba igneli
Talyaninannesi Hiç yaptırmadım, hamilelikte falan da yaptırmamak gerekiyormuş. Duyumlarım biraz acıttığı yönünde ama denemeden bilemeyiz tabi. Kesin çözüm dedikleri için eğer hamile olmazsam deneyeceğim bir kere.