Rumeysacelikk46 Kızlar önerdiğiniz kanguru var mı , ben bebek arabası kullanmayı sevmiyorum maalesef o yüzden kanguru alacağım ama hangisi daha iyi karar vermedim ☺️
Betulesma Rumeysacelikk46 bende trendyoldan aldım kuzenim aldı bana.molmini diye sitesinden aldım bel destekli yorumları kullanımı iyi gördüm içime sindi şimdi bekliyorum gelmesini sonrasında oglusumla kullanmayı nasip etsin rabbim ☺️
Dilan_55 Rumeysacelikk46 4 yıl önce ilk kızımda mamaduşbaby almıştım iyiki almışım en büyük yatırımım o 🤣🤣 çok memnun kalmıştım ozmanlar doğumdan itibaren kullanılan modeldi
gzdehlal-36 Rumeysacelikk46 baby plus discovery aldım bugün geldi hatta bana da bir arkadaşım önermişti kumaşı falan gayet iyi bakabilirsiniz
Baharoloji Rumeysacelikk46 neko switch yazarsanız çıkıyor trendyolda var başka yerde var mı bilmiyorım 4.aylığız hep onunla çıktık dışarı oğlumdada kullanmıştım daha önce de arkadaşımdaydı bir sürü çocuk büyütür ikinci el platformlarda bakabilirsiniz dolap gardrops gibi
Sekerrr Kızlar bende kanguru bakıyorum sağlam birşey olsun istiyorum korkuyorum kanguru dan diğer çocukları okula götürürken rahat bişey olsun istiyorum
Yeliiizzzz Rumeysacelikk46 Trendyol dan molmini marka aldım ben bel destekli ama yenidoğan aparatı da alıcam
Faide2147 Rumeysacelikk46 ben trendyoldan almıştım çok sağlam çıktı nasip olursa bu doğumumdan sonrada kullanacam inşallah
Baharoloji 1zehrs teşekkür ederim biraz esniyor aşağıda kalıyor gibi geldi bana fiyatına göre çok uzun süre kullanamadım