Yozgee Evinuuu bugün bime gelmişti katlanır küvet seti aldım bakalım Normal alacaktım bu da uygına geldiği için bunu aldım
Sevvalll42 Evinuuu valla katlanabilen bence iyi değil çünkü zamanla o araları yumuşar ağırlık oldukça katlanır
Hulo2105 Evinuuu benim banyom küçük ben katlanalı alıcam küveti kovasını falan. Kimisi kapanıyor demiş ama bilemedim
EceGnyl Ben şeffaf aldım katlanır çok güzel tamam ama bazen katı düşüyormuş kimse önermedi korkumdan almadım
Hacer_2911 Ben ilk bebeğimde katlanabilir aldım.çokta memnun kaldım.herhangi bir düşme falan gibi tek bir problem yaşamadım.ürün sapasağlam duruyor şimdi 2. Bebeğimde de kullanıcam.yer kaplamama açısından bence süper.tavsiye ederim.
Betulesma Evinuuu bende a101e gelmişti şeffaf küvet aldım.Katlanabilirde ben biraz sakarım çocuğu ya da suyu dökerim diye o tehlikeye girmeden şeffaf aldım pişman değilim 😅
matmazellayy Evinuuu katlanabilir aldım hem yer kaplamıyor birde kilitli olanını alın a101 bimdekş nasıldır bilmiyorum ben trendyoldan aldım kilitleyebiliyorsun ve çok sert ağır büyük yani küvet