Seymaaogretmenn12 13+1 deyiz cinsiyetimiz %90 kız 🩷 2. Gebeliğim o yüzden ablasın kalanları kullanacağım 🤭 onun harici hastane çıkışı emzik vs ufak tefek şeyler alacağım sadece onlarıda detaylı ultrasondan sonra alırım 🥰
Zumra_zelal3 5280Al ne güzel bizede 11 +4 de erkeğe benziyor dediler şu an 14 haftalık olacağız inşallah değişmemiştir bir kızım var bir de oğlum olsun isterim Allah nasip kısmet ederse 🥰
Firdevseren 12+6 hiç bir şey almadım daha annem sadece biberon almış su için o kadar çeyizimde var battaniye yelek vs biraz da
zlyhaakcmn Hlimee Evet yakınlarımız saolsun çok bebek var etrafımız da onlar bize hep verdi gerekli şeyleri pek alacak birşey yok şu anda. Sadece zıbın bez falan 🥰
Baycam zlyhaakcmn temmuzda hep kız sanırım 14haftalogım benimde kızım olacak inşallah Alışverişte bebek arabamız anne yanı üç beş zıbın ve yelekleri var suanda. 3 tanede amıgurımi oyuncak ördüm :)
Melek1818 Benimde erkek 2erkek annesi olarak kızım olsun isterdim ama malesef erkek😔😔 hayırlısi boyleymis
Rabiul zlyhaakcmn 14. Haftamdayım ben başladım body , zıbın , banyo seti ,tulum , biberon , emzik yorgan yastık pike haftayada inşallah ana kucağı mama sandalyesi vs büyük eşyalarını alacağım
Baycam Rabiul elim örgü işine yatkın benim YouTube de ayrıntılı yapılış videoları var ordan izleyerek yapabilirsiniz sizde
Mer3459 zlyhaakcmn 15+1 olduk bugün zıbın tulum takım çorap şampuan aldım gördükçe almaya çalışıyorum çok alıncak var anca alırız son anda çok sıkışmak istemiyorum