Aysinnn Seyda5- bende yıllardır kullandım benim 5 gün köyü çıkıp sonra siliklesiyor doktora gittiğimde hiçbir sorunum cikmadi yumurtam da çatlıyor. Siz teste devam edin ve günleri değerlendirin inşallah güzel haberler alırsınız
Seyda5- Aysinnn ay aysinn hanımcığım içime su serptiniz şuan az önceden beri moralim çok bozuktu çok teşekkür ederim çok
Seyda5- Aysinnn Aysinnn peki koyu olduğu halde mi yumurtanız çatlıyor yoksa 5 günden sonra silikleşince mi anlıyorsunuz
Sinemm68 Seyda5- Seyda5- canımmm benimde bu wy öyşe bir dengesizlik oldu attım testleri yapmadım bat 29 benimde gün aşırı ilişki yaşa ama sankş yukardaki testlerde yumurta çatlamış gibi görünüyordu ama bunlara kafanı takma hiç
Aysinnn Seyda5- koyu ve silik olduğu zamanlari değerlendirdim hep. yani hangi gün çatladı bilmiyorum adetlerim 3-5 gün oynuyor çünkü
Nur1806 Seyda5- Bende de halsizlik var. Adetime 3 gün var az önce ovülasyon yaptım silik çift çizgi çıktı😃 yumurtlama öncesinde hiç çıkmamıştı bu ay çizgi. Şu an şaşkınım gebelik var mı ki?!
Nur1806 Bolattc benimde böyle çıktı ama ovülasyon🤩 reglime 3 gün var hemen çıktı ikinci çizgi acaba gebelik var mıdır?
Sinemm68 Nur1806 ovülaayonda bu çizgi hep vardır ikiside koyu olursa yumurtlama dönemi demektir diğer çizgi her zaman çıkar
Aysinnn Seyda5- en iyisi hiç stres yapmadan acaba olucak mi oldu mu demeden gün aşırı ilişkide bulunmak ilişkiden sonra hemen kalkmayin bı 15-20 dk yatin . Eğer ki doktora gidip muayene olduysaniz sorun yoksa strese girmeyin ♥️