Cicek35 Kizlar gebeyken idrar yolu enfeksiyonundan dokayi azitro antibiyotik kullandinizmi?dr um gebeykende kullaniliyor dedi ama bunu kullandiktan sonra sorun yasayan oldumu?ilac ise yaradimi enfeksiyon gectimi?
EsraNefes Cicek35 ben aksef 500 mg kullandım. Günde 1 adet geçirmişti ama şimdi yine var cuma gittim munorul verdi maa bir işe yaramadı bol su içiyorum cuma tekrar kontrolü var bakalım ilaç verecek mi
Essnsr @"Cicek35 Cicek35 ureaplasma var bende onun için kullanıyorum ben aynen öyle 3 tane olandan hiç bi sıkıntı yan etki de olmadı bu arada 2 tane içtim bugün sonuncuyu içicem
Alynyldr Essnsr merhaba tekrar kültür yapıldı mu geçti mi ureaplasma acaba bendede çıktı aynı şekilde ilk gün 2 adet sonra 1 adet verildi bazıları gebelikte zor tedavisi diyip ilaç önermiyor kafam karıştı
Cicek35 EsraNefes aksef 20 tane galiba.azitro 3 tane..suan azitro kullanmiyormusuun?aksefmi kullaniyorsun?
Cicek35 EsraNefes dr ikerlerse ilerde erken doguma,kanamaya falan sebe iyet verebilir dedi endiselendirdi beni
Essnsr Alynyldr merhaba benimki geçti tek seferde şükürler olsun ama kafana takma bunu doktorum geçmezse yeniden kullanırız bebeğe bi sıkıntısı yok ilaçların demişti Zaten ilk 3 ayda zarar verirse veriyor sonra öbemli bişey değil üzülme hiç:) geçer seninkide inşallah hemen🙏🏻❤️
Alynyldr Essnsr ya çok sevindim geçmesine🥰 umarım benimki de geçer henüz kullanmadım ilacı cesaret edemedim ciğer geliştirici oldum 2 gün önce baya yan etkili oldu etkileri hafiflesin bende kullanacağım azroyu 🙏
Alynyldr Essnsr ilacı 2 tane peşpeşe olarak mı yutmuştunuz ilk gün yoksa sabah akşam olarak mı toplam 1000 mg yuttunuz doktor 2 tane peşpeşe gibi söyledi sanki ama kafam karıştı 2 hafta öncr yazdı korkup içmediğim için kızmıştı soramıyorum da şimdi
Essnsr Alynyldr ben günde 1 tane yuttum 3 günde bitmişti Bence yinede doktoruna danış ve başla ilaca erteleme boşuna derim☺️
Alynyldr Kullandım bile ☺️eczacı da kutu üzerine yazmış ilk gün 2 ikinci gün 1 diye o şekilde kullandım 3 4 gün önce bende akıntı azaldı ama tam bitmedi umarım ilaç işe yaramıştır 🥲