Cagla2323 Hanımlar büyük tuvaletimi yaparken bi baktım ki kan geliyor popomdan çok korktum bunu yaşayan var mı acil yazın lütfen
HSC Cagla2323 dışarı taşan birşey yoksa çatlak olmuştur. Hakiki kantaron yağı bulup şırınga ile poponuza sıkın düzenli iki haftalık kullanımda rahatlarsınız. Birde düzenli tuvalete çıkmanız gerekiyor
Adenala Cagla2323 Sindirim sistemini düzeltmeniz lazım zorlamadan oluyor o kan gelmesi basur memesi de oluşmadan bence doktora gidip önlemini alın
Adenala Cagla2323 Rica ederim sade kefir , kuru incir gün kurusu bol su tüketimi öneririm 🌸🌸 hamilelikte bende de oldu bu şekilde ilaç almadan düzeldi
Yozgee Cagla2323 gebeliğimin başından beri aynı derdi çekiyorum Probiotik kullanabilirsiniz baarsak florasını düzeltmek için Ben ne yaptıysam asla düzeltemedim ,incir kayısı neyse ne baarsaklarım düzelmedi hiç
Dilara_0 Cagla2323 bende de olmuştu doktora gidin herşey olabilir Allah korusun kanser olan bile var bizim akrabalarda iç kanama da olabilir tuvaletinizi yaparken zorlayıp da iç tarafını yirtmis da alabilirsiniz tedirgin olmayın krem ve fitil veriyorlar duzenli olarak kullanın benim 3 günde geçmişti çok şükür sizin de öyle olur inşallah ❤️
Happy_123 Dilara_0 benim annemden km geldi rektum kanseri olduğunu öğrendik haklısınız doktora gidilmesi şart