Kızlar bugün kontrolum vardı çok şükür bebeğimin kalp sesini duyduk normalde 8+1 olması gerekiyordu ama 7+1 çıktı bu normalmi ? Anti toxoplasmam yüksek çıkmış kanda pazarit dedi doktor Tekrar tahlil istedi 3 ay oncemi yoksa 3 ay icindemi gecirdigime bakacaklar .. 3 ay içinde geçirdiysem bebeğe ciddi zararları olduğunu söyledi 3 ay önce geçirdiysem o enfeksiyonu sorun olmadığını söyledi bu durumu yaşayan varmı?
Toxoplasma bakarmisiniz lütfen
???? Bilen yada yaşayan biri yokmu toxoplasma yı
Post yukarı çıksın 🌸🌸🌸
Anneolmak38 ben 3 ay içinde geçirmişim. 2 aydır antibiyotik kullanıyorum. Geçen hafta amniyosentez yaptırdım. Sonuç bekliyorum. Erken fark edildiği için sorun olmayacağını umuyorum. İçinizi ferah tutun.
yazımı duzenleyemiyorum bu arada o yüzden tekrar yazmak istedim kanda ( parazit ) çıktı demek istedim pazarit yazmış klavye sağolsun 😀
amayinedeiyiilerledim Herhangi bi sorun oldumu bu zamana kadar bebekte
Anneolmak38 bende de çıkmıştı ama gebelik geçirmeden önce geçirdiğim için sorun olmamıştı gebeliğin başında müdahale edilincebir sorun olmuyor demişti doktorum içinizi ferah tutun
Anneolmak38 Allah’a şükür bi sıkıntı yok. Olsa bile Anne karnında tedavi mümkün denildi bana da. Bir de erken teşhis önemli tabii.
amayinedeiyiilerledim tamam çok teşekkür ederim ❤️❤️
Sevcan-1 İnşallah benimde öyle olurda önceden geçirdiğim bişey olur
Anneolmak38 inşh bi sıkıntı olmaz