Tazeanne68 Rozalii-67 21+4de gittim 22. Haftada genel organları tamamlaniyormus sanırım o haftaya randevu vermişlerdi
ozgekader Rozalii-67 20 dede gidebilirsiniz benim kendi fikrimce tam 22+3 gibi gidilmeli bence Sizde 22 gibi gidebilirsiniz 😊
ozgekader Rozalii-67 rica ederim bence tam olması gerek 22.hafta bebeğin organları falan daha net belli olur ozaman tabi tercih senin
Rozalii-67 Tazeanne68 normal kadın doğumami randevu alıyoruz yoksa perinatolojiyemi devlette yapacağım da
Edapolat Rozalii-67 her hastanenin detaylı ultrasonu yokmuş şehir hastanesine yönlendirdiler beni ordada sıra o kadar yoğunduki mecbur özelde yaptırdım ben
Tazeanne68 Rozalii-67 devlette radyolog bakıyor sanırım ama normalde perinatoloji varsa ona alın derim randevuyu sonuçta kendi alanı daha detaylı bakar anlatır diye düşünüyorum
Tubam25 Rozalii-67 kaç haftalıksınız ben 18 haftalıkken randevu almaya gittim devlete asla sıra bulamadım 11 haftalıkken gelmen gerekiyodu dediler yani devlete gidiceksiniz erkenden randevu alın
tatlibebegim_ Rozalii-67 özel ama doktorum devlettede çalışıyo ister oraya gel ister muayenehaneme dedi bende özele gittim
ozgekader Rozalii-67 ben özele gittim devlette randevu bulmak çok zor zaten hem özele hem devlete gidiyorum özelde doğum yapıcam ama devletede yinede gidiyorum randevu buldukça ordaki doktor burda randevu bulamazsın özele git demişti zaten
Rozalii-67 Edapolat İstanbul Zeynep kamilde var bide cam sakura hastanesinde var diye duymuştum Zeynep kamilde ben randevu bulurumda ne zaman gideceğimi bilmiyordum
Rozalii-67 Tazeanne68 deilmi en mantıklısı aradım bana farklı bir bölüm söylediler acaba dedim benmi yanlış anlattım karşı taraf mi anlamadi tedirgin oldum