Aynur_41 Arkadaslar hamile bi bayan atama bekliyorlen atansa işe baslayabılıyor mu nasıl oluyo bu durum suan 26 haftalıgım atama bekliyorum atanma işi gerçekleşse bu halde işe başlanıyor mu?inş olur tabi temennim o hayırlısı ile aklıma da bu geliyor hamile iken atanan oldu mu?
Dadymom1 Aynur_41 Evet arkadaşım 5 aylık hamile iken atandı ve çalışıyor şuan. 32 ya da durumunuza göre 37 de izne ayrılabilirsiniz. Hayırlısı olsun hakkınızda 🌸
Nssyclk 32.haftaya kadar çalışırsınız. Doğumdan önce 2, sonra 2 ay olmak üzere toplam 4 ay izniniz var. İsterseniz 37.haftaya kadar çalışır, o aradaki 5 haftayı doğum sonrasına eklersiniz. Böyle bir hakkınız da var.
Aynur_41 Nssyclk 37 haftalıken calısılabılınır mı acaba 🤔32 ayrılsan bu kez de evladından erken ayrılacaksın öyle degil mi
Nssyclk Aynur_41 32’de ayrılma hakkınız var ama kendinizi iyi hissederseniz 37’ye kadar çalışın derim. Çünkü doğum sonrası izin çok daha kıymetli.
Aynur_41 Nssyclk sure çok az ama ben goruyorum çoğu kışı bu ayı uzatıyo nasıl yapıolar 1 yaşına kadar ızınlı olanı gordum rapor vs mi alıyolar ki