Tinii_minii_mom Kızlarr bebiş kilosu az olup küveze alınmayan var mı aklımdan çıkaramıyorum takıldım kaldım
Seymoshh Tinii_minii_mom 2.500 kg ve üzeri normal doğum ağırlığı sayılıyor kilo azlığı değilde solunum sıkıntısı vs gibi durumlarda küveze alınıyor genelde
Tinii_minii_mom BirazbundanBirazondan1 maşallah canım.🥰 ben daha çok 2 kg civarını merak ediyorum daha riskli grup
Tugce_23 @“Tinii_minii_mom” Benim bebeğim 32 haftalık 1945 doğdu ciğerlerinden dolayı hala küvezde doktoru şey dedi bebeğin sağlığı yerindeyse küvezde girmez dedi
Seyma5461 Tugce_23 merhaba yeni mi doğum yaptınız bende erken doğum riskinden hastanede yatıyorum 4 gündür nstde düzenli sancılarım çıkıyor 33 +1 olduk bugün doktorlar haftası küçük 34 e kadar tutmaya çalışalım diyorlar sizin süreciniz nasıl ilerledi
Tinii_minii_mom umrumdadegil şmdi 35+5im canım 36+4te kontrolüm var çantanla gel o gün yapabiliriz dedi
trkgleyla Ben gebelik zehirlenmesinden dolayı 35+4 doğum yaptım kızım 1350gr doğdu oksijen sorunumuz yoktu çok şükür 4 doz ciğer geliştirici vurulmuştum. 1 ay küvezde kaldı çok şükür evdeyiz şimdi 3 aylık 🥹
Mucizeminik trkgleyla süreç nasıldı benimde aynı durum olcak . Bebeği ne kadar süre sonra görmeye süt getirmeye başladınız