babycom456 Kızlar bugun sabah 09:51de iğne oldum , doktor bu akşam ve gün aşırı dedi yani bu akşam ve pazar akşamı ama internette 36. Saat diyo yani yarın akşam 21:51 de benim ne yapmam lazım
Edaacar-ozkan babycom456 Canım ben iğneyi 10-11 arası vurulmuştu Doktorum bana kesinlikle vuruldum günü önermedi bir sonraki günü ve ondan sonraki günü önerdi yani cuma vurulmuştum cumartesi pazar ve pazartesi dedi
cokbilmismom babycom456 doktorun dediğine değilde burda yazan ve internette yazana göre mi hareket edeceksiniz…
Zeyna27 babycom456 benim doktorum vurulduğum gün değil 36. Saati söyledi 8 Ocak sabah 11 de vuruldum öğlen 1 gün sonra gece 11 de ilişki oldu diğer gün de yaptım ben gün aşırı demişti ama kaçırmak istemedim iğne günüyle 9 pozitif 10-11 negatif 12. Gün pozitif gösteriyor yarın tekrar deneyeceğim testi pozitif çıkarsa kan vereceğim
Yozgee Devlette aynı gün ilişki demişti fakat özele geçtiğimde iğnenin olduğu gün değil tam 36. Saatte olması gerekiyor demişti.. Siz yine de doktorunuzu dinleyin
Yozgee Edaacar-ozkan iğnenin etkisi zaten anca belli oluyor ertesi gün nasıl hemen ilişki diyebiliolar bilmiyorum
Edaacar-ozkan Yozgee Senlikle bana da doktorum iğneden 24 36 saat sonra çatlama yumurtlaman olacak o yüzden 36. saati değerlendirmeye başla dedi
Yozgee Edaacar-ozkan ben tam 36. Saatimde aşılama oldum sonrasında gün aşırı ilişki demişti İğneden sonra 36. Saatte de tam ilişki olmalı yumurta anca gelişiyor