Tinii_minii_mom Kızlarr bebiş düşük kilolu olduğu halde küveze girmeyen var mı? Merak ediyorum haftası kilosu vs destek olabilecek fikir veren var mı
BirazbundanBirazondan1 Tinii_minii_mom biraz önce gönderinizede yazdım. 37+1 de suyum gelmesiyle sezeryana girdim kızım 2.825kilo doğdu küveze girmedi. 36 dan sonra solunumunda sıkıntı olmazsa küveze girmez.
Hanifekdemir Tinii_minii_mom bizde salı günü sezeryan olacağız 38 haftalığız 2 buçuk kilo dedi doktor ama gelişimi güzel kuveze giricem direkt diye bişey yok dedi
Gule1- Benim biri 2545 diğeri 2270 gr doğdular bir ay önce . Küvözde kalmadılar 37+1de doğdular 33. Haftada olsa gerek 4 doz ciğer geliştirici yapıldı.
Tinii_minii_mom Gule1- benimkininde kilosu öyle gerçekten sanırım 36+5te alınacak o zamana kilosu 2200 civarı olcak galiba🥹🥹inşallahhh bizde girmeyiz ya çok sevindimm
trkgleyla Benim kızım 35+4 doğdu gebelik zehirlenmesinden dolayı beslenemedi 1350gr doğdu 4 doz ciğer geliştirici vuruldum 1 ay küvezde kaldı oksijen sorunumuz yoktu çok şükür ama kg almasını bekledik 🥺