celileturk Sabah kaltmığımda bişey yok akşam uyusam uyanır uyanmaz mide ekşimesin ve bulantı yaşıyorum ve daha 5+6 😢 Allahım aklımı oynatcam çok kötüüü
busraltin celileturk doktora söyledin mü bunu bende 3 ay aşerdim bulantı falan yemek yiyemedim yerimden kalkmadım prilam diye bi ilaç var onu verdi doktor işe yaradı
Aleve celileturk ah ahhh 9+4 im mafolmus durumdayım serum iğne hepsini yiyorum bana mısın demiyor maffoldum maff ne yersem kusuyorum
cagla24 celileturk benimde öyle 7 haftalık olduk her sabah bulantıyla güne başlıyorum yatınca oluyor bi de gece kusma yok sadece bulantı da çok zor 🤢🥺
celileturk busraltin ben ilk bebeğimde zofer kullandım ki bu ilaç son başvurulan tedavi o bile fayda etmedi 9 al kustum günde 7-8 kez üstelik. Bu durumu doktorum bildiği için direk prilam drverdi ama tınlama yapmıyor
celileturk Aleve kızımda bende öyleydim şu içsem çıktı 9 ay 😢 tövbe etmiştim çocuğa 5.senesinde yine gebeyim
Emineelvin Aleve ya canəm ilaç talan filan hepsi yalan 14haftadan sonra kenfiliğinden geçiyor benim 6haftamdan 14haftama kadar bulantı kusma mah verdi😊allah hepimizin yardımcısı olsun şimdi 20haftadayım Yemek yiyorum
Merve2555 celileturk banada prilam verdi ama işe yaramadı 4 ay su bile içsem kustum her hafta serum takıldı öyle yemek yiyebiliyordum en son 1 hafta hastanede kaldım düzeldim
ZeyHus33 celileturk 13 haftaligim hala blaniyor agliyorm bildiğin miğde blantisi yüzüne eşim nie agliyon diyor 🤣 migdem blanyor diyorum Ne yapsam fayda etmiyor Allah’ım yardım etsin
ZeyHus33 celileturk blmiyorm ki daha ögrenemedim cinsiyeti bana hastane uzak 3 saatlik yol 2 çocuklarda otobüsle gitmek rezillik cocuklqr daha o yüzden bekliyorm smdilk 2 aya da ultrasyon günü vermişti onuda bekliyorm bakalm
ESMAARAS celileturk 10 hafta 2 gunlugum gunde 4 prilam aliyorum agzim aci su icemiyorum asla beslenemiyorum beslensemde aninda kusuyorum