Tinii_minii_mom Kızlar sezeryan öncesi neler yenmemeli fikir verir misiniz? Özellikle taa birkaç gün önceden itibarende yeme dedikleriniz var mı? (Gaz yapan kabızlık yapan ya da ekstra başka şeylerede açığım)
mervemurat16 Tinii_minii_mom ben perşembe günü sezaryen olucam bakliyat,mercimek,yoğurt tarzı şeyler yemiyeceğim gaz yapıyor çünkü sebze ağırlıklı hafif besinler tüketicem haşlama gibi mesela
Gozdecaner Tinii_minii_mom çok meyve tüketmeyin ishal yapiyor çok zorlanırsinix aynı zamanda çok katı yiyecekler de kabız yapıyor hemen ardından ikinmakta çok zorluyor ama özellikle sakın yemeyin denebilecek birşey yok zaten girmeden lavman yapıyorlar rahatlamaniz adına
Nihlenaz Tinii_minii_mom ben dürüm + hastane yemekleri yiyip girdim 😂 hiçbirşey yapmadılar. Ameliyat sıradında miden bulanırsa söyle dediler sadece midemde hiç bulanmadı
Tinii_minii_mom Gozdecaner her yerde lavman yapıyorlar mı ki bir çok kişide yok demişti bilemedim o acıtan bir şey mi
Gozdecaner Tinii_minii_mom çalıştığım hastane+doğum yaptigim hastane yapıyor ama kimi hastane yapmıyor hiç can acıtan bişey değil zaten çok kolay bişey
lilasmom_ Gitmeden 6 saat önce hafif bi kahvaltı önerdi doktorum ama ben kayısı hoşafını da içmek istiyordum süt çabuk gelsin diye. Acaba sezeryan sonrasında uzun süre yemek yemez miyiz🤔
Tinii_minii_mom Hiç bilmiyorumki kaç saat yemek vermeyecekler? Ama tuvalet için herkes hoşaf falan içiyor giderkem nescafe hoşaf götürmeyi düşünüyorumda açlık toklukla ilgili bir şey demedi doktor meraktayım