Esraaynsz_ Bebeğim 6haftalık ve ölmüş doktor ya kürtaj olacaksın ya da kendi düşmesini bekleyeceksin dedi beklemem riskli değilmiş öyle dedi ama ben tedirginim bide kürtajdan korktuğum için olmadım 🥺
HMBD Esraaynsz_ Kürtaj 15 dk falan sürüyor anestezi altında en azından bir anda olup bitiyor tabi karar senin canım kanaman var mı
iremm00 Esraaynsz_ daha önce kalp atışı duyulmusmuydu 6. Haftada duyulmuyor en geç 8 e kadar önü var niçin hemn kürtaj dedi ki
momofmychildren Esraaynsz_ kürtaj 15 dk sürüyor ben genel anestezi altında oldum 1 saat sonra taburcu edildim bir sorun yaşamadım 3-5 gün kanamanız olur sonra herşey normale döner
MadameNoire Esraaynsz_ kurtaj oldum bende uyuyp uyanıyorsun hiç bisey hissetmiyorsun bile korkmana gerek yok canım..
Evremo Benim evde düşmüştü. 8 haftalık kese. Bel ağrısı yaptı baya onu hatırlıyorum. Kürtaj olmaktan iyidir diye düşündüm. Herkesin kendi tercihi tabi.
_Melikee_ MadameNoire kürtajdan ne kadar sonra peki duşa girdiniz bende dün oldum duşa girsem bi sakıncasi olur mu
e_blue_sky_a Esraaynsz_ kürtaj anestezi ile ol. Uyuyorsun uyanıyorsun sanki 2dakka geçmiş gibi. Tekrar gebelik istiyorsan içinde parça kalır vs çok kötü olur. İyi bir doktora git.
Yadem2024 Esraaynsz_ canım öncelikle geçmiş olsun rabbim hayırlı zamanda tekrardan nasip etsin kürtaj 15 dk sürüyor anestezi altında inan hiç birşey hissetmiyorsun :/ belirtin varmıydı hani kalbi durmuş ama karın ağrısı kasık ağrısı vs bende henü dr gitmedim …