Hnd_01 Kizlar bebeğim 22 günlük.grip olmuşum.haftasonu olduğu için pazartesiye randevu alabildim.acaba pazartesiye kadar kullanabileceğim birşey var mı ? Aferin falan kullanılıyor mu ? Sadece bı tane parol aldım.ihlamur içtim.
Ceremua Hnd_01 hayır canım emzirirken de aynı gebelikteki gibi hiç bişey kullanamıyorsun yalnızca boğazda enfeksiyon falan varsa gene antibiyotik yazar doktor gerek görürse onun dışında ıhlamur papatya zencefil içmeni öneririm başka yapacak bisey olmuyor çünkü
Daisyy000 Hnd_01 Sarımsağı minik minik doğra, üzerini çok geçmesin bal ekle ,7-8 damla limon sık, karıştır sabah akşam ye.Doğal antibiyotiktir 2 güne iyileşirsin
Hnd_01 Ceremua çok teşekkür ederim canım cevabın için 🙏🏼🥰burun akintim çok var.o da çok baş ağrısı yapıyor.bol limonlu ıhlamur içmeye devam o zaman 🤭
Hnd_01 3_fistikannesi çok geçmiş olsun 🙏🏼 acayip bı salgın var 😔büyük kızım hastaydı bana geçti.bebegime geçmez inşallah 🥺
Ceremua Hnd_01 sterimar burun spreyi çok iyi onun bebekler için olanı da var sterimar baby yazıyor ben kızıma da onu kullanıyorum kendime de yetişkin için olanı çok rahatlatıyor aklında olsun tavsiye ediyorum kesinlikle