emmmir gebeligim ilk gebeligim normal dogum . bu haftaya kadar hiç bir şekilde döndü denilmedi 30+5 im bebegım ters dönmüş doguma kadar tekrar dönermı normal dogm isityorum bu durum basına gelıp dönen oldumu 🙏🏻
Seh999 emmmir Döner daha çok erken son haftalar da dönmesi biraz daha zor yeri daraldığı için. Simge Duman nın egzersizleri var dönemeyle alakalı izleyin derim
A12_S07 emmmir Sakın olun haftamız daha çok döner daha benimki 35 e kadar baş aşağı durup şuan transfer pozisyona geçmiş bende dua ediyorum dönsun diye
emmmir Seh999 olmazsa ona bakıyım ama 2 3 hafta donra tekrar gıtcem baktım tekrar aynı egzersıslere baslıcam
Elmass Döner muhtemelen eğer dönmezse onla ilgili de egzersiz yapıyorlar ama sakıncalı bi hareket doktorunuza sorun onayını alın. Ben 30 lu haftalarda duruş pozisyonunu sormuştum baş aşağı ama daha doğuma kadar çok değişir sürekli dönüyor bebekler demişti
emmmir Elmass bazı ebeler ters duran bebegı tekrar donduruyorlarmıs ama bazı doktorlar yaparmı bilmiyorum
Efu Dönebilir benimde tersti bu hafta döndü sükür fakat son haftalara kadar bebisler yerinde durmayabiliyorlar 😀
emmmir Efu şuan okadar morlaim bozuldukı saglıklı olsun ama normal dogum cok istiyorum korkuyordum acıkcası 2 3 hafta snra tekrar gitcem
Mrvizmrli emmmir 30 benimkide tersti 33 te gittim doğum pozisyonunu aldigini söyledi döner endişelenmeyin ama içiniz tahat olsun istiyorsaniz egzersizler var youtube da onlara bakabilirsiniz