oylesinebiri0 Dlar 18 haftalıkları dışlıyor musunuz ona göre yazayım😅😆 kızım olucak ve çok sabırsızım günler çabucak geçsin de kucağıma alayım💓 20 yaşında anne olucam çok heyecanlı ve şuanlık iyi geçiyor siz de
sunashn50 Dlar 16+3 üzztz minik prensesimle ilk 3 ay hiçbişey yiyememiştim bulantıdan şuan gayet normale döndük hatta iştahım açıldı ne bulursam yiyorum😂 şuana kadar bi hareketlilik hissetmedim gayet güzel ilerliyoruz sizinki nasıl gidiyor
Ayse_gul46 Dlar güzel gidiyor şükür bugün 3 doktor da cinsiyetimize baktı tahminleri aynıymış pazar günü cinsiyet partisinde öğreneceğiz 🤭onun dışında bulantım olmadi zaten iştahım hep açık tek sorunum acıkınca tansiyonum düşüyo ayranla dolaşıyorum 😄
Dlar oylesinebiri0 oylesinebiri0 😄😂 olurmu hiç hani hafta bana yakın ya 15 haftalık oldum haftaya ve ondan sonraki hafta neler bekliyor beni merak tan yani numarada Allah sağlık lı bir şekilde kavuştursun maaşallah
Dlar sunashn50 normale dönmen nekadar iyi olmuş ilk hamileliğimde doğurana kadar geçmemişti , bu ikinci hamileliğim tam tersi çok rahat hissediyorum ve ben bazı zamanlar hissediyorum 15 haftalık olduk bugün tam hissedeceğim günü heyecanla bekliyorum 🥰